Archive of ‘Wordpress’ category

Wordless Wednesday #20 – Signboard

signboard

Kira ada berapa banyak signboard ^____^

.

- Meriahnyeee :D

Akhirnya tukar themes baru

Salam semua, semalam akhirnya themes blog ini di tukar atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan, themes sebelum nie ada banyak masalahnya, so takde pilihan lain terpaksa cari themes lain, ┬áberat rasanya nak tukar themes sebab themes sebelum nie memang sangat Yan suka tapi apa boleh buat tahi kambing bulat-bulat di jual 5 sen 1 ikat…erk!! hahaha mencarut plak.

wordpress

So makanya sejak minggu lepas lagi Yan dah gigih mencari themes untuk blog ini, tapi memang susah nak cari yang betul-betul menambat hati, edit bagai semua themes tapi semuanya di tengah jalan *coz tak reti sangat*, tak semua themes sama strukturnya.┬áCari punya cari jumpa themes bawah nie, tengok biasa-biasa je, tapi takpe cuba jugak edit kot-kot boleh nampak cantik…ehehe.

(more…)

Akhirnya Komen Themes Blog yanmieonline.com berjaya di hack

Salam semua, yeay dengan rasa suka hati dan riangnya themes blog ini telahpun berjaya di hack, kalau korang perasan ruangan komen blog ini sebelum ini kelihatan tidak nested dan wp-thread comment pun themes nie tak support sebab themes ini memang dah tersedia comment form sendiri.

commentluv

commentluv apatah lagi memang kempunan ler nak masukkan, memang tak boleh, dan begitu jugak dengan plugin Growmap anti spambot memang tak support jugak, tak boleh masuk ke dalam themes nie, sedih betul!

(more…)

1 2 3 4