Pahang Sprint Series 2011

Salam, wiken lepas kami balik kampung kat Jengka, Pahang, kebetulan pula ada Drag kat jengka tu, cayalah drag pun ada kat sana, makin meriah lah Bandar Pusat Jengka lepas nie, sebab dengar kata memang akan selalu ada drag kat sana, layan jom gambar Jengka, Pahang Sprint Series 2011.

jengka pahang sprint test

Drag nie diadakan di Balora Mastika, Bandar Pusat Jengka, ramai juga yang datang tengok, harga tiket untuk masuk RM5 untuk seorang dewasa, kanak-kanak free je.

Continue Reading