Macaron Di Harrods KLCC

Salam, seminggu nie anak asik ganti-ganti je demam, kebetulan diorang teringin sangat nak makan macaron, so pi carikan ler jugak, yang fresh dan cepat, jadiknya kenalah pergi jauh sikit, kami ke Harrods KLCC sebab kat situ ada jual, kalau damansara tu macam tak best sebab tak tau sangat tempat tu, malas nak mencari-cari. Jom layan Macaron Di Harrods KLCC.

harrods klcc

Sebenarnya biasa sangat lalu harrods ni, cuma tak perasan tu harrods hehe, so tuit tanya kawan kat twitter, dapat information yang tepat, thanks kawan-kawan kat twitter, korang memanglah sangat membantu.

Continue Reading

Layan Sepang Saturday Night Fever Race

Salam, malam minggu baru ni kami 1 family melayan hobi, macam biasalah lebih kepada dunia permotoran kikiki, kami ke Sepang Saturday Nite Fever Race, seperti kebiasaannya bila ada race ataupun drag, mesti ada je member en.hubby join game tu.

sepang saturday night fever race

Macam biasalah tempat-tempat macam nie sememangnya meriah, ramai pencinta dunia permotoran berada disana, dan seperti biasanya juga apabila ada race ataupun drag, kami lebih gemar untuk membeli tiket untuk paddock, ini jelah masanya dapat duduk kat Pit hehehe.

Continue Reading

Pahang Sprint Series 2011

Salam, wiken lepas kami balik kampung kat Jengka, Pahang, kebetulan pula ada Drag kat jengka tu, cayalah drag pun ada kat sana, makin meriah lah Bandar Pusat Jengka lepas nie, sebab dengar kata memang akan selalu ada drag kat sana, layan jom gambar Jengka, Pahang Sprint Series 2011.

jengka pahang sprint test

Drag nie diadakan di Balora Mastika, Bandar Pusat Jengka, ramai juga yang datang tengok, harga tiket untuk masuk RM5 untuk seorang dewasa, kanak-kanak free je.

Continue Reading