(Gambar) Formula Drift Asia Di Dataran Merdeka Kuala Lumpur 2011

Salam, ahad lepas kami ke Formula Drift Asia Di Dataran Merdeka, macam biasa layan minat kami anak beranak heee, kami guna pass Team and Driver so dapatlah ambil gambar dengan kereta-kereta drift tu, pendek kata duk kat tempat driver-driver tu semua, kawan en.hubby pun ada masuk drift. Oklah layan gambar hihihi.

Dataran Merdeka

Entrance Ke Formula Drift Asia, kami parking kat Daya Bumi, jalan sikit je.

Read More

Promosi Ulang Tahun Air Asia Ke 10 Tahun – Tiket Harga 10sen Sahaja!

Salam, nak share dengan pembaca blog ini, Syarikat penerbangan Air Asia ada membuat Promosi Ulang Tahun Air Asia Ke 10 Tahun – Tiket Harga 10sen Sahaja!, memang berbaloi kalau korang beli, ini tak tipu tau! betul promosi harga tambang cuma 10sen sahaja, dan jangan lupa pulak tax bahan api dan insurace kena bayar jugak, tapi takdelah mahal mana pun, murah je.

airasia

Promosi 10 Sen dari Air Asia

So inilah masanya untuk rancang percutian dengan keluarga, harga tiket memang berbaloi-baloi dan sangatlah murah, kadang-kadang kalau fikir tak masuk dek akal hahaha, last kami naik air asia balik sabah raya hari tu habis beribu juga untuk tambang kapal terbang nie.

Read More