Archive of ‘Travel/Jalan-jalan’ category

Sedap Ke Takoyaki??

Salam, baru ni kami ke GM Klang, kat tingkat bawah tu ada kedai yang jual Takoyaki, sebelum ni biasa lalu jek, tah napa hari tu teringin sangat nak makan, ngalahkan time ngandung dulu dia punya teringin tu hehee. Layan~

(more…)

Makan-makan Di Pantai Morib Banting

Salam, baru ni kami Melawat Adik Di Kem PLKN Princess Haliza, on the way balik tu kami singgah Makan-makan Di Pantai Morib Banting sambil cuci mata, sebelum ni lalu je, so kali ni amik kesempatan singgah sekejap, dari rumah nak kesini dekat je sebenarnya tapi tah takde rasa nak pergi hehee.

pantai morib 2

Kena pulak time pergi ni cun-cun je dapat parking, memang meriah betul tempat ni, ramai family bawa anak-anak lepak sambil makan-makan, syiok!

(more…)

Gambar Di Dataran Helang Langkawi

Salam, punyalah banyak sebenarnya gambar-gambar yang belum saya abadikan dalam Blog ni, ni terlebih rajin sebab nak clearkan segala memori kad kat DSLR dan juga handphone, naik rimas jadinya bila storage dah nak penuh dek gambar-gambar lama. Nak buang sangatlah sayang sekali, letak dalam dropbox lama2 pun rimas juga, jadinya terpaksa buang mana yang tak perlu dan simpan kat sini mana yang ok, atleast ada kenangan kan?? hihihi

dataran helang langkawi

Ok layan gambar Gambar Di Dataran Helang Langkawi, masa kami gi sini cuaca tersangatlah panas, nak pergi bergambar pun macam terpaksa je hahahaa, ni sebab excited juga nak tunjuk helang besar tu kat anak-anak, kalau tak takdenya nak berpanas-panas kekeke, dulu saya dengan suami je pernah sampai sini, so apasalahnya dah sampai dengan anak-anak ni bawa diorang tengok “Burung Helang Besar” hehee.

(more…)

1 2 3 19