Syurga Handbag Di Johor Premium Outlet (JPO)

Syurga Handbag Di Johor Premium Outlet (JPO)

Assalam, baru-baru ni kami Cuti-Cuti Johor Bahru, semestinyalah kali ni nak singgah ke Johor Premium Outlet, tahun lepas masa kami Bercuti ke Legoland kami lalu je JPO ni, saya tak berani nak cakap ke encik laki nak singgah sana hahaha, sebab bajet bercuti di Legoland pun boleh tahan juga, plus tak berapa teringin time tu.

Kali ni bila encik suami cakap, pilih lah tempat nak bercuti, cepat je cakap nak gi Johor, boleh Shopping Di Johor Premium Outlet (JPO). Encik laki tak tahu pun JPO tu apa, maybe dia google2, lepas tu dia reply, oo nak gi pasaraya ke? HAHHAHAA, daku iya kan aje. YEAYYY!! senyum sampai ke telinga petang tu hahaha.

Read More

Cuti-Cuti Johor Bahru – Menginap Di KSL Hotel & Resort Johor Bahru

Cuti-Cuti Johor Bahru – Menginap Di KSL Hotel & Resort Johor Bahru

Assalam, baru-baru ni kami ada short vacation ke Johor Bahru, tah suka betul kesana, kalau encik laki suruh pilih tempat mesti dalam kepala nak pegi JB hahaha, sabar jeler. Percutian last minit, petang tu juga buka website agoda buat tempahan sebab nak pergi keesokan harinya hehee

Alhamdulillah nasib baiklah ada Suite Apartment yang available tinggal 1 je, fuhhh nasib baik, bukan apa kami lebih prefer suite banding bilik, maklumlah anak2 dah besar so takleh tido sekali dah dengan mak pak, plus tak mahu book 2 bilik, nanti jauh pula bilik mak pak dengan anak, seriau kang anak buat macam-macam kat bilik tu. ishhh….

Jadi kalau kami bercuti memang kami akan cari suite/homestay yang boleh memuatkan kami semua, biar semua ada depan mata, baru lega.

Read More

Jalan-jalan KL TOWER

Jalan-jalan KL TOWER

Assalam, baru-baru ni kami turun KL. tak tahu nak pegi mana sebenarnya, sementara nak tunggu petang kenkonon nak tengok Movie Boboiboy hehee. Tapi waktu tayangan agak lewat pula di TGV KLCC tu, jadi kami makan tengahari dulu disana, lepastu pusig2 KL. Tah macam mana, En.Suami bawa naik KL Tower laaaa yeayyy! Hahaa maceehhh En.Suami selalu buat yang terbaik untuk Family, tau awak baca ni hahah 😀
Jomlah layan gambar…
kl tower

Aduduu puas nak terduduk amik gambar tapi tak dapat juga gambar full KL Tower HAHAHAHA. Dapat kaki KL Tower pun jadilah nak hihi. Nampak ke Abang dengan Angah tu? Sama hitam ler pula haha.

Read More