My 2nd Baby (Haziq)




Memperkenalkan kepada teman2 semua. inilah dia baby boy kedua saya yang bernama Muhammad Haziq. Lahir pada 23-Okt-2007 pada jam 5.20pm. Alhamdulillah sekarang Haziq dah pun 10 bulan lebih. Hidup ini bertambah bahagia dengan kehadirannya. Alhamdulillah ya Allah.

Continue Reading

Selamat berpuasa

Alhamdulillah….besok dh mula berpuasa. Nampak gayanya aku tak dpt berpuasa, kena tggu lepas cuti. hehee…yang pasti besok pagi kena bangun masak lauk bersahur untuk hubby. nampaknya dia berpuasa seorang jelah. Menu bersahur untuk besok pun aku dh listkan nk masak ape, yg penting x leh yang pedas2 sangat coz nanti sakit perut. menu untuk berbuka puasa pulak belum fikir, yang pasti lepas nie nak jenguk dapur teman2…tengok menu apa yg ada…hehee…Buat teman2 walau diamana berada, saya ucapkan selamat menyambut bulan ramadan almubarak…

Continue Reading

Merdeka 51 Tahun.

Hari ini begitu special sangat, dimana pada hari ini negara tercinta ‘Malaysia’ menyambut hari kemerdekaan yang ke 51 Tahun. Alhamdulillah, hidup di bumi malaysia yang aman, damai, sentosa dan berbilang kaum. Semalam sambutan Ambang Merdeka di KLCC dan Dataran Merdeka. Memang meriah sgt, tgk kat TV je. Pagi tadi perarakan. best gak..pun tgk kt TV. Apa2 pun aku mendoakan agar Negaraku tercinta Malaysia aman, sejahtera dan bebas dari peperangan. Kepada semua rakyat Malaysia walau dimana berada ku ucapkan selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke 51 Tahun.

Continue Reading