Dulu XXL Sekrang M Dengan #atkinsdietyanmie

Assalam, eh eh tajuk hahahha janganlah muntah, hakak tengah hiburkan hati ni cewahhh hahaha. betul lah Dulu Gemuk Sekarang Cute kan…kan hahhaa, laki baca ni kang cakap bini gedik plak ahaks!, okeh Dulu XXL Sekrang M Dengan #atkinsdietyanmie, Alhamdulillah 🙂

atkinsdietyanmie

See kan betul kan dulu hakak comel sungguh haihhh, mana-mana yang jumpa hakak mesti pandang atas bawah, dah kenapa comel sangat -..-“, anak pun duk cakap ibu menggemuk hahaha, anak-anak hakak ni jujur semuanya, kalau betul dorang cakap betul, takde cover-cover HAHAHHA, bertuah punya budak 😛

Continue Reading

Masak Dengan Air Fryer Lebih Sihat

Assalam, hakak kan sejak-sejak on diet ni alhamdulillah dah tak masak yang bergoreng-goreng deep fry ni, hakak Masak Dengan Air Fryer Lebih Sihat, tak perlukan minyak, if letak minyak pun tak banyak, just spray atau titikkan minyak olive oil 1-2 titik dah memadai, hebat kan Air Fry ni 😀

air fryer philips

Hakak tak tahu pun memula kewujudan menatang ni, sampailah akak masuk grup Whatsapp Diet Atkins, ada kawan dalam tu share menu dia masak guna Air Fryer tak perlukan minyak, betul-betul menarik minat hakak, pastu hakak youtube lah pasal Air Fryer ni, cari mana yang the best Air Fryer.

Continue Reading

Wanita Dan Kecantikan Berpisah Tiada

Assalam, tajuk ewahhh Wanita Dan Kecantikan Berpisah Tiada hahaha, betullah tak tipu, cepat ngaku!!, wanita mana yang tak sukakan kecantikan, semua suka. kalau tak suka tu tak tahulah kan -..-“, but atleast mesti ada lipstick sebatang walaupun tak gemar berhias muka kan?? kannn??

yanmie

Hakak suka berhias serius cakap, tapi cantik tu subjektif. Tidak semestinya pada paras rupa, hati yang cantik pun semestinya kena ada pada diri, dan hakak sendiri muka tak cantik tapi hakak suka berhias nak bagi nampak cantik hahahhaa (kesian kan). Tapi semua ciptaan ALLAH SWT itu semuanya cantik-cantik belaka, syukur ALLAH berikan kesempurnaan Alhamdulillah.

Continue Reading