Masak Dengan Air Fryer Lebih Sihat

Assalam, hakak kan sejak-sejak on diet ni alhamdulillah dah tak masak yang bergoreng-goreng deep fry ni, hakak Masak Dengan Air Fryer Lebih Sihat, tak perlukan minyak, if letak minyak pun tak banyak, just spray atau titikkan minyak olive oil 1-2 titik dah memadai, hebat kan Air Fry ni 😀

air fryer philips

Hakak tak tahu pun memula kewujudan menatang ni, sampailah akak masuk grup Whatsapp Diet Atkins, ada kawan dalam tu share menu dia masak guna Air Fryer tak perlukan minyak, betul-betul menarik minat hakak, pastu hakak youtube lah pasal Air Fryer ni, cari mana yang the best Air Fryer.

Continue Reading

Stir Fry Sayur Tau Miu (Taugeh Hijau) / Sweet Pea Sprouts

tau miu

Assalam, 1st time makan Sayur Tau Miu (Taugeh Hijau) atau dengan nama lainnya Sweet Pea Sprout, boleh tahan juga sedap sayur ni, rangup-rangup gitu, masak cara stir fry aje, layu-layu sangat pun tak sedap juga, tapi macam lambat nak lumat, ke saya je rasa macam tu hahaha, sebab tak biasa makan kan.

Buat Diet atkins memang sayur ni sesuai dan boleh makan, banyak khasiatnya dan ianya low carbs, memula blur juga nak masak macam mana tapi ramai kawan-kawan bagi idea cara masaknya.

Continue Reading
1 2 3 41