Congrats Anak Ibu!

pemandangan gunung kinabalu

Assalam, alamak lupa nak entry pasal hari penyampaian hadiah si Abang hehee, alhamdulillah baru-baru ni Sekolah Rendah Agama anak ada buat majlis penyampaian hadiah kecemerlangan, alhamdulillah Abang merupakan salah seorang yang dapat anugerah pada hari tersebut, Congrats Anak Ibu!

hari penyampaian hadiah

Abang dapat No 1 dalam kelas, dengan paratusan yang sangat membanggakan, tahniah sekali lagi anak!!, ibu ayah gembira, teruskan usaha untuk lebih berjaya dimasa hadapan, insyaALLAH. Untuk sekolah rendah alhamdulillah pencapaian yang baik juga cuma tidak secemerlang pencapaian di SRA. Takpe perjalanan masih jauh, ibu ayah percaya u can do it!

Continue Reading

Koleksi Tudung Warda (Suri Hati Mr Pilot) Naelofar Hijab

starbucks

Assalam, masih ada yang tengah demam Suri Hati Mr Pilot ke? hehee, dah lah nak cerita pasal Koleksi Tudung Warda (Suri Hati Mr Pilot)  Naelofar Hijab ni je hahaha, cecantik semua koksi tudung yang Neelofa pakai dalam drama tu kan?, sampai daku pun dah terjebak untuk dapatkan koleksi tudung warda Neelofa ni, bajet acah-acah #wardasayapunya hahahah, limited edition kan

tudung warda naelofar hijab

Yeayyy my 1st collections tudung dari Naelofar Hijab, try pakai, waaaaahhh selesa gitu, terus jatuh hati tau, ni yang nak beli lagi koleksi tudung kak lofa tu hihihi. Tapi baru ni ajak en.laki gi butik beli lagi, sayangnya dah tak banyak pilihan, tinggal yang ada pun saya dah ada 4 ketul atas tu hehehee, sudahnya beli instant shawl memurah cantik…beli lebih bagi adik beradik 😀

Continue Reading

Terlupa

Assalammualaikum, Ya ALLAH lamanya tak update blog ni, sedih pula rasa nengok blog ni dah terabai hampir setahun itupun kalau terupdate maybe 3 bulan 1 entry, ish…ish..lepas ni nak update lah, sayang pula banyak cerita yang terlepas untuk dicoretkan disini. alahaiiii nak nangis nengok blog ni. segala pahit manis semua ada dalam ni, aku hampir-hampir melupakan blog ni. maafkan aku yanmieonline.com cewahhh..

emoticon box

Aku hampir terlupa cara login blog, username dan password semua, nak resize gambar atas tu pun blur tak ingat macam mana cara, ternyata dah banyak yang berubah, betapa diri ini terlampau sibuk atau buat-buat sibuk erm….sedih memang sedih tak pernah rasa terkilan macam ni, blog je kot kan??? tah lah feeling lain macam ni, terasa banyak benda yang telah diabaikan.

Nanti update lain, cari kekuatan dulu untuk boleh menghadap laptop macam dulu, update guna phone tak best -..-“

Continue Reading
1 2 3 40