Mengandung Tapi Perut Kecil

Note : Rasanya entry ni sesuai untuk bacaan Makcik2 sahaja kehkeh, tapi kalau pakcik2 nak baca juga boleh, #eh!

Salam, eh tajuk hahahha puas fikir nak buh tajuk apa, hentam jelah janji korang faham kan heheheee. Mengandung anak ke 4 ni macam tak berapa nak besar perut ni, sampaikan ada yang tak sedar langsung yang Irfan bakal dapat adik. sekarang ni dah 6 bulan usia kandungan.

restoran zam zam shah alam

Ini gambar terbaru 6 bulan, see tak nampak macam 6 bulan pun kann?? (gambar bersama Mak Mertua dan Biras)

Patutnya perut dah membesar dengan jayanya, tapi biasa-biasa aje, biasa-biasa tu maknanya masih boleh pakai seluar sebelum mengandung, heran betul hahaha. Siap boleh tidur terlentang lagi, dulu-dulu time ni tidur kena mengiring kalau tak boleh sesak nafas dibuatnya.

Read more

Tiada Alahan Semasa Mengandung

Salam, alhamdulillah kali ni saya langsung Tiada Alahan Semasa Mengandung, pening muntah mabuk loya semua tu takde, alhamdulillah sihat aktif macam biasa, pernah sekali duk manjat sana sini pasang langsir, kemas punggah sana sini perabot, dah siap buat kerja baru teringat berbadan dua, alahai nasib baiklah tak jadi apa. yelah bila takde simpton mengandung macam ni, jadi lupa diri sekejap.

family yanmie

Kenangan gambar raya berlima, insyaALLAH tahun depan ada ahli baru pulak ^_^

Opsss!!! cumanya tak tahu kenapa tetiba tak gemar nak makan udang dan sotong, pelik sungguh haishh hehee, sebab sebelum ni memang tiap minggu nak shopping sotong dengan udang, udang sekilo rm44 pun sanggup beli, kali ni pandang udang pun tak mahu hahahha, kalau sotong tu belilah juga sebab Aiman suka makan, abang seafood ni kurang sikit, tapi makanlah juga kalau dah ada hidang atas meja. Itu jelah kot yang tak berapa nak lalu makan, tapi takdelah sampai nak termuntah tengok udang dengan sotong tu hihihi.

Read more

Mengandung Anak Ke 4

Bismillahirrahmanirrahim…gila lama tak update blog, 29 hari tak update okeh! hihihi tudiaaa betul-betul mood kelaut sungguhlah. Ok saya ada berita gembira, Alhamdulillah saya disahkan Mengandung Anak Ke 4, syukur rezeki ALLAH beri, suka sangat.

clearblue digital

InsyaALLAH due 18.01.2015

Sejujurnya kami suami isteri tidak merancang, kami memang dah bersedia mental dan fizikal untuk menerima seandainya ALLAH ingin memberi kami lagi rezeki anak, buat apa merancang lama-lama, rugi masa, itulah yang saya rasa masa mengandungkan baby Irfan, jarak usia Baby Irfan dan Angah 6 tahun, begitu jauh jaraknya, sedikit kesal.

Read more