Hujung Minggu Di Litar Antarabangsa Sepang SuperGT Series 2013

Salam, Hujung Minggu Di Litar Antarabangsa Sepang SuperGT Series 2013, boleh kata tiap tahun kot kami ke Sepang nengok SuperGT ni, saya layankan jek minat suami dengan anak-anak, hihihi.

litar antarabangsa sepang1

Parking kat bawah ni, bercinta nak naik keatas sambil gendong Baby Irfan, gigil-gigil lutut saya panjat tangga, panjat bukit hahaha, senaman sehhhh…gila lama tak buat senaman hiks!.

Read More

Layan Sepang Saturday Night Fever Race

Salam, malam minggu baru ni kami 1 family melayan hobi, macam biasalah lebih kepada dunia permotoran kikiki, kami ke Sepang Saturday Nite Fever Race, seperti kebiasaannya bila ada race ataupun drag, mesti ada je member en.hubby join game tu.

sepang saturday night fever race

Macam biasalah tempat-tempat macam nie sememangnya meriah, ramai pencinta dunia permotoran berada disana, dan seperti biasanya juga apabila ada race ataupun drag, kami lebih gemar untuk membeli tiket untuk paddock, ini jelah masanya dapat duduk kat Pit hehehe.

Read More

MotoGP Sepang Malaysia 2011 – Harga Tiket MotoGP

Salam, yeay jangan lupa weekend nie ada MotoGP Sepang Malaysia 2011 pada 21-23 oktober 2011 yea, kalau ikut perancangan, kami akan pergi ke Litar Sepang untuk menyaksikan MotoGP, sama seperti tahun-tahun sebelumnya, kiranya MotoGP nie memang wajib kami pergi tengok.

Valentino Rossi

Maklumlah memang minat dengan dunia permotoran, tak kiralah Motogp ke GTJapan, Drag, Drift, pendek kata apa-apa yang berkenaan permotoran memang kami follow hehe.

Read More