No Picture

Sepang Drag Battle 2011

March 26, 2011 yanmie 28

Salam semua, minggu lepas merupakan Sepang Drag Battle Round 1, Yan tak ikut pun Layan Drag kat Sepang International Circuit dengan en.hubby, member en.hubby ada […]

No Picture

Jalan-Jalan Ke Genting Highland

February 28, 2011 yanmie 35

Hi semua, semalam Buat-buat sibuk sebab membawa diri bersama anak-beranak ke Genting Highland, hehehe. Takde plan pun sebenarnya, tetiba en.hubby kata nak ajak gi Genting. […]

No Picture

Layan Drift Car di MAEPS

January 18, 2011 yanmie 55

Salam semua, baru nie malam minggu kami ke MAEPS layan Drift car pulak, kalau korang pembaca setia blog ini mesti korang tau antara hobi dan […]

No Picture

Belajar Photoshop

November 3, 2010 yanmie 64

Salam semua, ades tetiba hari nie tergedik-gedik buka balik photoshop, semalam try edit gambar buat pakai GIMP memang hampes, langsung lupa macam mana nak buat…hahaa […]

1 2