Pertama Kali Buat Tart Telur

Salam, yes ini merupakan Pertama Kali Buat Tart Telur, alhamdulillah hasilnya begitu membanggakan bagi saya hikhik yelah maklum saje lah baru 1st time buat kan, nasib baik menjadi, rasanya pun sedap, lemak manis. Aiman balik-balik dari sekolah tadi terus ngaaapppp kikiki, kemain budak tu tau!

tart telur

Guna acuan ni jelah, tak berapa nak cantik, kalau ada acuan yang bucu tajam-tajam tu mesti lagi comel kot pastry tu heee, takpelah next time cari acuan tu, biar makanan tu cantik dan sedap, barulah lagi terangkat rasa tart telur ni heeeee 😀

Read More

Outing Malam Hari Di Putrajaya

Salam, semalam kami Outing Di Putrajaya sesambil jumpa blogger Joegrimjow, ada hal hihihi. layan gambar bawah ni, sebenarnya saya kurang gemar ambil gambar waktu malam sebab gambar yang terhasil tak cantik kehkehkeh, tapi kali ni saya suka pulak tengok hasilnya, layan jom!!

aiman dah haziq di putrajaya

Aiman dah Haziq, kadang-kadang gambar yang noise pun seni jugak kan, saya suka gambar ni, tapi kalau dapat lagi view belakang tu lagi best, tapi maklum jelah anak-anak ni tak mo nak dengar cakap heheee, diorang nak jugak duduk macam tu, dah ler kamera lens tecik je kikiki.

Read More

Photoshoot Bersama Aiman

Photoshoot Bersama Aiman

Salam semua, wah tajuk macam pro je hehehe, nak bagi sedap tajuk je sebenarnya, gambar-gambar Aiman nie sebenarnya snap pagi tadi sebelum hantar dia pergi ke sekolah, layan Photoshoot Bersama Aiman kikiki.

aiman

Eeeee tetiba pulak suka sangat tengok gambar ni, gambar candid sebenarnya, aiman tak tahu pun saya snap gambar dia, lepas dengar bunyi capture baru dia perasan heheehe, muka sangatlah suci kan ^_____^.

Read More