Aksi Gedik Baby Irfan

Salam, 2 hari tak update blog, saya sibuk dengan urusan diluar, semalam saja seharian berada diluar, sibuk dengan persiapan raya (sibuklah sangat hahahaa). ada banyak benda nak entry diblog ni, tengah susun mana yang nak didahulukan, mana yang dikemudiankan, disamping nak siapkan beberapa advertorial.

baby irfan

Sebelum tu layan dulu Aksi Gedik Baby Irfan hihihi, suka sangat sekarang ni coz banyak benda dia dah tahu, dah tu pandai pulak buat-buat merajuk, dan paling tak tahan pandai mengada-ngada hahaha, kalau baby buat perangai macam ni comel lah kan? kalau orang besar hemmm….tak mau layan hahaha.

Continue Reading

Belajar Fotografi – Teknik Bokeh

Salam, baru lagi dalam dunia fotografi, saya Belajar Fotografi – Teknik Bokeh dari mengoogle dan youtube sahaja, tanpa masuk mana-mana kelas fotografi, cuma membaca secara random dan melalukan beberapa try and error, dan hasilnya seperti dibawah.

teknik bokeh

Pokok Rambutan Mak Mertua saya, hehehe

Serius saya sangat berpuas hati dengan Buah Hati saya, senang sangat nak handle, tak kekok rasanya, hari-hari bermanja dengan buah hati betul-betul menyenangkan.

Continue Reading