Assalammualaikum, wah sedar tak sedar cepatnya masa berlalu, hari ni dah 5 Ramadhan, dan dah tentu ramai juga yang mengambil kesempatan untuk berbuka diluar, pada anda yang masih tercari-cari kat mana tempat berbuka yang best, boleh cuba Buffet Ramadhan Casa Ombak ni, insyaALLAH anda puas hati. Mana tidaknya Syarikat Ombak Creative ni dah lebih 10 tahun tau dalam pengurusan event seperti Catering, Majlis Perkahwinan, Majlis Korporat dan Persendirian. InsyaALLAH berbaloi-baloi dengan Promosi Buffet Ramadhan yang Casa Ombak buat ni!.

buffet ramadhan casa ombak

Berbaloi lah sebab tengok tang harga tu!, antara Buffet Ramadhan termurah dan berpatutan, bukan sahaja murah ye, kualiti pun mereka jaga, memang terbaiklah, dengan pelbagai hidangan kuih muih dan masakan kampung, saya mesti pilih!!!, maklumlah tekak melayu hihihi.

Read More →

Assalammualaikum, Baru-baru ini saya ke pejabat pos untuk urusan renew Roadtax dengan Insuran Kenderaan En.Suami, punyalah leceh buat urusan ni, banyak masa terbuang. hari pertama pergi tu kemain tunggu lama lagi, sejam menunggu last-last staff pejabat pos cakap “Maaf, sistem JPJ down”, tak ke menyirap darah dengar hahahahaa, nak marah pun tak boleh, geram jelah makan hati huhuuu. Hari ke 2 saya pergi barulah dapat selesaikan urusan tersebut.

richplan4u

Dah setel semua tu, balik rumah buka FB, nampak SalamMedia.my ada share tentang Richplan4u.com ni, kalaulah dapat tahu awal sedikit, senang urusan renew Cukai Jalan (roadtax) dengan insuran huhuhuuu…takpe-takpe lepas ni confirm guna aje perkhidmatan Richplan4u.com ni, tak kuasa makcik nak berurusan kesana kemari, banyak masa terbuang, mana nak terkejar-kejar ambik anak balik sekolah lagi heheee.

Read More →

Assalammualaikum, sedar tak sedar dah 7 tahun dalam dunia blogging, dan alhamdulillah dah boleh menjana pendapatan online, terutamanya pendapatan dari Bisnes Online Pilihan saya iaitu dengan menyediakan perkhidmatan Advertorial di blog ini, syukur. dan bila dah set target untuk bisnes online ini, banyak sebenarnya yang perlu diambil kira untuk kekal mendapat pendapatan online ni. dan sudah semestinya juga saya sendiri punya Income Impian Dari Bisnes Online ni ^_^

cek

Antara income dari Bisnes Online

Sejujurnya tidak pernah terfikir akan mendapat pendapatan online dari blog ini, semuanya bermula dari usaha yang keras dengan memantapkan trafik blog, membina jaringan, branding, dan tidak lupa bermain “Keywords”. dari semua ini datangnya advertiser yang berminat dengan blog kita, bila dah ada advertiser disitu bermulanya bisnes online pengiklanan ini.

Read More →

Post Navigation