Super GT 2012 Sepang Malaysia – Jom Race!

Salam, punyalah lama baru nak upload gambar hehee, dah nak seminggu Super GT 2012 Sepang Malaysia berlangsung, kehkeh apa boleh buat tuan punya blog baru rasa nak rajin sikit, nnnggeee~ layan dulu gambar-gambar kereta beraksi, gambar lain nanti saya update kemudian.

Super GT 2012 Sepang Malaysia

Asah skill fotografi tapi memang masih banyak kelemahan yang ada, lebih-lebih lagi dah lama tak sentuh DSLR, so terasa kekok semula hahahaa, takpelah slow-slow kayuh semula, jangan pernah berhenti belajar, tak gitu?

Read More

Taman Bunga Ros Cameron Highland

Salam, kalau Bercuti Ke Cameron Highland ni tak sah kalau tak singgah cuci mata kat Taman Bunga Ros Cameron Highland kan?, ini merupakan kali ke 2 saya dan Myhero-hero sampai ke sini, memang cantik, siapa kata kat Malaysia takde tempat menarik?, banyak wooo tak puas dan tak habis lagi nak terokainya.

Taman Bunga Ros Cameron Highland

Pintu masuk Taman Bunga Ros Cameron Highland pun dah cukup meriah dengan dekorasinya, tu tak masuk lagi ke dalam tu.

Read More