No Picture

Makanan Di Hotel GTower

April 12, 2012 yanmie 21

Salam, kan baru ni saya pergi menghadiri Bioinfinity Vibrance Kegel Device Media Event di Hotel GTower, jadi tak lengkap rasanya kalau tak review makanan yang dihidangkan […]

No Picture

Playground Tasik Titiwangsa

March 27, 2012 yanmie 9

Salam, baru ni gi Meeting Bersama Specialist Google Adsense Dari Google.com di KLCC, balik tu kami singgah ke Playground Tasik Titiwangsa, kesian dengan anak teringin nak pergi main […]

No Picture

Percubaan Dengan Lense Baru

February 16, 2012 yanmie 37

Salam, Hoyeahh Dah Ada Lense 75-300mm Untuk Buah Hati kan, so haruslah digodek-godek, gambar haziq kat bawah ni menggunakan Lens baru hikhik, dah ada yang jeles menikam […]

No Picture

Kenduri Kahwin Di N9

February 1, 2012 yanmie 17

Salam, gambar ni patut up awal hari tu hehee tapi takpe bukan makanan pun, kalau makanan tu yelah boleh basi kan hikhik, saya suka tengok […]

No Picture

Picca Haziq

January 29, 2012 yanmie 24

Salam, eeee banyak sangat benda nak entry tapi tak tau nak up mana dulu, ni lah dia kalau asik-asik tertangguh nak entry hikhik, takpelah layan Picca […]

No Picture

Asah Skill Fotografi 1

January 27, 2012 yanmie 37

Salam, wehhhooo banyak betul gambar dalam SD Card ni, sampai tak tahu nak up gambar yang mana satu dulu, saya up gambar ni dulu, sambil-sambil Asah […]

1 2 3 4 5