Archive of ‘Aku Dan DSLR’ category

Lagi Gambar Photoshoot Bersama Adik Di Taman Suria KLCC

Salam, ehhhhh rupanya ada Lagi Gambar Photoshoot Bersama Adik Di Taman Suria KLCC, ingatkan ada banyak tu aje hehee, tadi ni rajin belek-belek gambar, tengok ada lagi beberapa keping, layankan ajeeee nnnggge~

Lagi Gambar Photoshoot Bersama Adik Di Taman Suria KLCC

Tak letak rugi pulak rasanya, sebab dah susah-susah snap bagai kan, nak-nak pulak kamera dengan lens panjang tu kemain berat lagi, rasa macam serik nak guna pun ada, sebab tak larat nak pikul hahahahaa.

(more…)

Photoshoot Di Taman Suria KLCC Bersama Adik

Salam, hiks gambar ni dah lama nak up tau, tapi lepas-lepas tu pulak mabuk sangat dengan pembawaan baby ni, so tertangguh ler gambar ni, jom layan Photoshoot Di Taman Suria KLCC Bersama Adik.

Photoshoot Di Taman Suria KLCC Bersama Adik

Saya suka gambar ni, sebab bokeh yang terhasil tu cun sangat *ehhhh angkat bakul sendiri* heheee, untuk makluman saya guna lens Lense 75-300mm untuk semua gambar dalam entry ni ^____^, tapi tu ler berat gabak nak pegang kamera jadiknye -..-”

(more…)

Layan Budak Merajuk Tengah Bendang

Salam, baru ni kami balik kampung kat Kedah, pergi kenduri kahwin sepupu en.suami sekali kat Pendang, best betul kat rumah persinggahan kami ni, rumah betul-betul kat tengah bendang, nyaman sungguh!, tapi layan gambar Budak Merajuk Tengah Bendang hihihi.

gambar di sawah padi

Ngeee muka ntah pape aje, tak tahu pasal apa dia merajuk ni, tau-tau dah masam muka, tanya sebab apa tak bagitahu pulak, layankan ajeeeee asalkan tak menangis sudah.

(more…)

1 2 3 4 15