Salam, baru ni kami Melawat Adik Di Kem PLKN Princess Haliza, on the way balik tu kami singgah Makan-makan Di Pantai Morib Banting sambil cuci mata, sebelum ni lalu je, so kali ni amik kesempatan singgah sekejap, dari rumah nak kesini dekat je sebenarnya tapi tah takde rasa nak pergi hehee.

pantai morib 2

Kena pulak time pergi ni cun-cun je dapat parking, memang meriah betul tempat ni, ramai family bawa anak-anak lepak sambil makan-makan, syiok!

Read More →

Salam, weekend yang lepas saya dan PuanBee bawa Adam Dan Hawa Dating Di KLCC, memang hajat nak bawa anak-anak mandi kat air kolam KLCC tu, dah lama sangat budak-budak ni teringin, so inilah masanya, yeayy~ layan gambar yang saya snap dari DSLR, lama juga tak mengasah bakat macam ni, macam dah nak tumpul balik hahaha.

outing di klcc

Perghhh memang meriah betul kat taman klcc ni, ni baru kat kolam, belum kat playground tu lagi haaa, yang bestnya kolam mandi anak-anak kat sini kita tak takut nak lepas, sebab air kolam tu cetek aje pun hihihi.

Read More →

Post Navigation