Sharp 100 years Anniversary

Salam, masih teringat zaman kanak-kanak saya, pertama kali Ibu beli Peti Sejuk sharp warna hijau, masatu memang teruja sangat, kejap-kejap buka peti sejuk hehee, kerana Peti Sejuk Sharp tersebutlah merupakan peti sejuk pertama Ibu heheee.

20120622-235802.jpg

pendek kata kami adik beradik membesar dengan barangan jenama sharp, mana tidaknya Ibu memang menggemari jenama Sharp, masih teringat jenama TV sharp antik milik Ibu dahulu dan sehingga kini Ibu masih lagi setia dengan jenama sharp, baru-baru ini Ibu ada membeli TV LCD Sharp. Nak beli barangan elektrik kalau diberi pilihan pasti Ibu pilih Jenama Sharp sebab kata Ibu, Sharp tahan lasak, tapi ye memang betul!

Read more

Jus Acai Berry Monavie

Salam, pernah dengar tak tentang Jus Acai Berry Monavie?, saya telah mencuba sendiri produk ini 2 bulan yang lepas, alhamdulillah Jus Acai Berry Monavie ni memang terbaik, rasa bertenaga dengan mengambil Jus ni, saya bukanlah ada penyakit apa pun, cuma bagi saya kalau ada supplement seperti ini lagi bagus kan.

jus acai berry monavieNak tahu Jus Acai Berry Monavie ni mengandungi 19 jenis buah-buahan yang berkhasiat dan terbaik didunia, ianya mampu membantu menyembuhkan dari pelbagai penyakit kronik, insyaallah dengan izin Allah, usaha je dulu, itu lebih baikkan?, dah dah ada testimoni yang berjaya dengan produk ini.

Read more

Review 1 Bulan Selepas Menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device

Salam, masih ingatkah anda pada entry saya Kemut Dan Merapat Dengan Vibrance Kegel Device?, hari ni saya nak kongsikan pulak Review 1 Bulan Selepas Menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device, pasti anda teruja membacanya heheee.

Vibrance Kagel Device

Ok saya share semula apa itu Kagel ataupun Senaman Kagel, kot-kot ada yang tak tahu lagi kan?, Kagel adalah sejenis senaman untuk menguatkan otot lantai pelvis, ianya diperkenalkan oleh Dr. Arnold Kagel pada tahun 1948.

Read more