Baru-baru ini Bank Rakyat telahpun melancarkan aplikasi terbaru mereka iaitu “TouchStyle”

touch bank rakyat

Aplikasi ini bertujuan untuk memudahkan pengguna menguruskan kewangan di samping mendapatkan informasi terkini tentang produk dan perkhidmatan Bank Rakyat.

Read More →

Assalammualaikum, alhamdulillah dah 2 bulan saya mengambil Produk Ephyra, Review Ephyra – Puas Hati sangat, sekarang ni saya akan meneruskan pengambilan Produk Ephyra dengan kotak ke 3, alhamdulillah. Bukan senang nak jatuh hati dengan produk macam ni.

ephyra

Trial pack tu kakak dah booking, katanya nak try, kalau ok dengan dia maka dia pun akan turut sama ber”Ephyra” macam saya hihihi.

Read More →

Assalammualaikum, tercari-cari skirt muslimah?, boleh cuba Shopping Online Skirt Muslimah di Bachplussize, cantik-cantik skirtnya, saya pun ada 2 skirt dari Bachplussize ni. Kain dan kualiti menepati citarasa saya, memang best lah!.

yanmie

Sebelum ni nak cari Skirt labuh macam ni sangatlah susah, yelah ada pun pakai tak selesa, yang ni kainnya lembut, sejuk je pakai, kainnya pun ringan, tak berat macam skirt-skirt saya sebelum ini, yang paling best sebab getah pinggangnya sangat selesa, faham jelah bila badan comel ni, perut buncit kalau pakai getah dipinggang jadi berlipat getah skirt tu hahahaa opsss!!!.

Read More →

Post Navigation