I’m one of the #lucky #maxis10 reviewers for HTC Desire Z

Salam semua, syukur alhamdulillah terpilih untuk #Maxis10 HTC Desire Z, semalam dapat announcement dari @maxiscomms di Twitter dan jugak Facebook, dan Yan salah seorang yang terpilih untuk review phone tersebut, happy sangat-sangat, insyaallah Yan akan buat sebaik mungkin untuk review nie, kalau korang ada sebarang pertanyaan silalah kemukakan yea, insyaallah Yan akan menjawab semua pertanyaan korang 🙂

maxis10 program

Tak sabar pulak rasa nak review phone HTC Desire Z nie, korang nantikan ye review versi dari Yan, harap-harap semuanya dipermudahkan dan berjalan dengan lancar. Terima kasih buat Maxis kerana memilih Yan untuk menjadi reviewers bagi smartphone HTC Desire Z nie.

Continue Reading

We Create, You Decide

Salam semua, pagi nie nak cerita pasal blog design. Yan start blogging tahun 2005 bermula dengan wordpress.comm, blog.com, livejournal, blogdrive dan macam-macam lagilah termasuklah blogspot, yang blogspot nie lama sikitlah Yan guna, even dulu guna domain dot kom pun tapi still masih mengunakan flatform blogger dan sehinggalah sekarang Yan maju sikit kehadapan dengan mengunakan hosting sendiri…ekekeke

Kalau nak cerita pasal Blog design nie kan, memanglah Yan terkial-kial dulu masa mula2 blogging, takde sumber rujukan ok! takde siapa pun yang tolong, Yan merangkak-rangkak dulu, masa tu tak ramai lagi blogger Malaysia yang aktif, tak macam sekarang tumbuh bagaikan cendawan, blog tutorial bersepah-sepah 🙂

Continue Reading