Assalammualaikum, ehemmm kita baru je lepas Shopping Online Di Sea Taobao, beli baju dan mainan untuk baby Irfan, rambang mata tak boleh tahan jadinya nengok barang baby ni, best pulak shopping Online di Sea Taobao tu, banyak pilihan barang dan murah-murah pulak tu.

Nak RMB500? saya dan Sea Taobao nak bagi ni, (RMB500 untuk 3 orang, setiap seorang menerima RMB500), baca entry ni sampai habis ok ^_^

sea taobao

http://sea.taobao.com/

Actually web Sea Taobao ni dalam bahasa Cina, tapi jangan risau sebab boleh guna traslator, boleh translate pelbagai jenis bahasa. takpe saya tunjuk step-stepnya supaya mudah untuk anda membeli belah di Sea Taobao nanti.

Read More →

Assalammualaikum, wahh kejapnya masa berlalu, tak terasa dah 2 Bulan Bersama Smartphone Lenovo S920 rupanya, suka sangat smartphone ni, Hari lahir saya 2-3 hari lagi, ada sesapa tak nak bagi hadiah?, boleh bagi smartphone ni sebijik kat saya hihihi, ok nak tahu Kenapa Saya Suka Smartphone Lenovo S920? bolehlah baca di SINI.

iklan lenovo

Iklan Smartphone Lenovo S920 pada Lif, snap via Lenovo S920 juga hihihi

Nak tahu, selama 2 bulan ini juga saya banyak update blog melalui Smartphone Lenovo S920 ni, senang sangat nak guna, skrin pun besar memang puas hati gila!.

Read More →

Assalammualaikum, alhamdulillah dah sebulan lebih kot kalau tak silap saya guna Smartphone Lenovo S920 ni, jatuh hati pun ada dengan Smartphone Lenovo ni, Kenapa Saya Suka Smartphone Lenovo S920? sudah tentunya ianya lain dari smartphone saya sebelum ini.

selfie dengan lenovo

Ciri-ciri pintar yang terdapat pada Smartphone Lenovo S920 membuatkan aktiviti online saya berjalan dengan lancar, kalau tak on laptop pun tak berapa nak risau sebab still boleh online dengan puas.

Read More →