Salam, yeayy photobook dari Foto-ZZoom dah sampai kat rumah, terkejut juga sebab cepat betul servis dorang, tau-tau je abang posmen dah ada kat depan pagar, tak sangka siap secepat tu, memang tip top lah. Proses nak hasilkan photobook melalui Foto-ZZoom ni pun senang sangat, design pun dah ada, banyak design tau, saya sampai amik masa lama nak pilih design tu sebab cantik-cantik belaka, eiiii geram sangat rasa nak grab semua design HAHAHAHA, saya ambik design Megazine White. paling bestnya step tu senang nak faham, proses saya menyiapkan order ni cuma 15 minit je dah siap, senang tau cuma perlu pilih design macam saya katakan tadi dan upload gambar, dan siap!!, serius harus repeat order lepas ni, mana tidaknya cepat betul siap Photobook ni, cuma memakan masa 3 hari sahaja dah siap, tau-tau je posmen dah hantar depan pagar, terbaiklah!. walaupun prosesnya dikatakan mengambil masa 4-6 hari tetapi tak sangka secepat ini siap, 3 hari je ok! puas hati betul hihihi.

photobook photozzoom

Ini Photobook kami yang pertama, kesiankan? hahahahaha, orang lain dah berbundle-bundle Photobook dorang, kami baru satu ni, best rupanya abadikan gambar-gambar dalam photobook ni berbanding biarkan aja dalam bentuk digital, yang mana bila memory dah full terpaksa delete gambar-gambar kenagan tu, sadis…saya selalu macam ni huhuuu.

Read More →

Assalammualaikum, nak cerita tentang fesyen tudung masa kini, dah macam trend pulak kan?, dah tu fesyen macam-macam, nak pulak fesyen nak comel-comel gitu, sebagai sebuah negara yang mempunyai bilangan penduduk beragama Islam yang ramai, sudah semestinya bukanlah satu kejanggalan jika melihat ramai wanita yang memakai tudung macam negara kita ni.

tudung

Tidak kira sama ada di kawasan bandar dan urban seperti Kuala Lumpur mahupun kawasan luar bandar, kita boleh lihat pelbagai wanita dan remaja daripda peringkat umur berbeza mengenakan tudung di mana-mana sahaja. muslimah bertudung juga boleh berfesyen dengan tudung yang comel-comel.

Read More →

Assalammualaikum, ehemmm kita baru je lepas Shopping Online Di Sea Taobao, beli baju dan mainan untuk baby Irfan, rambang mata tak boleh tahan jadinya nengok barang baby ni, best pulak shopping Online di Sea Taobao tu, banyak pilihan barang dan murah-murah pulak tu.

Nak RMB500? saya dan Sea Taobao nak bagi ni, (RMB500 untuk 3 orang, setiap seorang menerima RMB500), baca entry ni sampai habis ok ^_^

sea taobao

http://sea.taobao.com/

Actually web Sea Taobao ni dalam bahasa Cina, tapi jangan risau sebab boleh guna traslator, boleh translate pelbagai jenis bahasa. takpe saya tunjuk step-stepnya supaya mudah untuk anda membeli belah di Sea Taobao nanti.

Read More →