Archive of ‘Advertorial’ category

Fesyen Tudung Masa Kini

Assalammualaikum, nak cerita tentang fesyen tudung masa kini, dah macam trend pulak kan?, dah tu fesyen macam-macam, nak pulak fesyen nak comel-comel gitu, sebagai sebuah negara yang mempunyai bilangan penduduk beragama Islam yang ramai, sudah semestinya bukanlah satu kejanggalan jika melihat ramai wanita yang memakai tudung macam negara kita ni.

tudung

Tidak kira sama ada di kawasan bandar dan urban seperti Kuala Lumpur mahupun kawasan luar bandar, kita boleh lihat pelbagai wanita dan remaja daripda peringkat umur berbeza mengenakan tudung di mana-mana sahaja. muslimah bertudung juga boleh berfesyen dengan tudung yang comel-comel.

(more…)

Shopping Online Di Sea Taobao

Assalammualaikum, ehemmm kita baru je lepas Shopping Online Di Sea Taobao, beli baju dan mainan untuk baby Irfan, rambang mata tak boleh tahan jadinya nengok barang baby ni, best pulak shopping Online di Sea Taobao tu, banyak pilihan barang dan murah-murah pulak tu.

Nak RMB500? saya dan Sea Taobao nak bagi ni, (RMB500 untuk 3 orang, setiap seorang menerima RMB500), baca entry ni sampai habis ok ^_^

sea taobao

http://sea.taobao.com/

Actually web Sea Taobao ni dalam bahasa Cina, tapi jangan risau sebab boleh guna traslator, boleh translate pelbagai jenis bahasa. takpe saya tunjuk step-stepnya supaya mudah untuk anda membeli belah di Sea Taobao nanti.

(more…)

2 Bulan Bersama Smartphone Lenovo S920

Assalammualaikum, wahh kejapnya masa berlalu, tak terasa dah 2 Bulan Bersama Smartphone Lenovo S920 rupanya, suka sangat smartphone ni, Hari lahir saya 2-3 hari lagi, ada sesapa tak nak bagi hadiah?, boleh bagi smartphone ni sebijik kat saya hihihi, ok nak tahu Kenapa Saya Suka Smartphone Lenovo S920? bolehlah baca di SINI.

iklan lenovo

Iklan Smartphone Lenovo S920 pada Lif, snap via Lenovo S920 juga hihihi

Nak tahu, selama 2 bulan ini juga saya banyak update blog melalui Smartphone Lenovo S920 ni, senang sangat nak guna, skrin pun besar memang puas hati gila!.

(more…)

1 2 3 20