Salam, baru sempat update blog punyalah busykan, ampun…ampun heheee. ok nak cerita je baru-baru ni yang Corelle baru je melancarkan Koleksi Terbaru Dari Corelle pada 10 Jun 2015, “Rosabelle” dalam bahasa Perancis bermaksud Bunga Ros Yang Cantik, memang cantik, seindah namanya. dan serius cakap saya sebelum ni tak pernah ada set hidangan pinggan mangkuk segala bagai dari Corelle ni, kesian betul hahaha.

harga pinggan corelle

Alhamdulillah baru-baru ni dapat jugalah merasa berpinggan mangkuk dari Corelle ni, dapat pula koleksi terbaru hidangan dari Corelle memang syiokkk!!.yelah sapa tak suka kan, jenama unggul 45 tahun tu, jenama lama..mak-mak kita mesti banyak koleksi macam ni.

Read More →

Salam, ehemmm terima kasih Lenovo Malaysia, dapat juga jadi antara yang terawal menggunakan Lenovo Vibe X2 Telefon Pintar Pertama Layered Di Dunia. Sebenarnya Smartphone Lenovo Vibe X2 ni saya dapat lama dah, dah puas pakai, memang terbaiklah, so nak share dengan pembaca blog ni tentang Phone Lenovo Vibe X2 yang mana mendapat jolokan telefon kuih lapis kerana bentuknya designnya yang berlapis-lapis.

VIBE X2

1st impression dapat pegang phone ni, wowwww nipis ringan laaaaa….memang semua pun gadget-gadget yang macam ni dari Lenovo semuanya ringan-ringan, tak rabak poket kalau letak phone dalam tu hihihi. Dah 2 bulan saya guna, setakat ni puas hati.

Read More →

Hai semua!! sekarang ni nak shopping senang sangat dah kan?, semuanya dihujung jari je, tapi pernah tak korang terfikir untuk membeli pakaian atau barangan secara online tetapi tidak menemui laman web yang menjual pakaian Muslimah yang diinginkan contohnya macam blaus, skirt labuh, seluar palazzo, tudung bawal kosong atau corak dan juga beg tangan yang cun melecun?

zolace malaysia

Hah kalau tak tau kat mana, meh nak bagitau, saya baru je shopping online di web Zolace, huishh macam-macam barang keperluan dan perhiasan diri ada dijual disana, betul-betul rambang mata dibuatnya hahahaha. Zolace ni laman web membeli-belah dengan banyak koleksi hebat pakaian Muslimah berserta barang aksesori yang lain tau. Yang bestnya apa tau?, ni semua buyers pun suka hehehee, sebab Zolace menawarkan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia, Singapura dan juga Brunei! bestkan??

Read More →

Post Navigation