pemandangan gunung kinabalu

Congrats Anak Ibu!

December 13, 2016 yanmie 9

Assalam, alamak lupa nak entry pasal hari penyampaian hadiah si Abang hehee, alhamdulillah baru-baru ni Sekolah Rendah Agama anak ada buat majlis penyampaian hadiah kecemerlangan, […]

motogp sepang malaysia

MotoGP Sepang 2016

November 18, 2016 yanmie 6

Assalam, hahhaa aduhh basi dah kot cerita ni baru ada kerajinan nak entry, layankan jelah hehee. Wah lama gila daku tak jejak kaki kat Sepang […]

kek secret recipe

Happy Birthday Angah :)

October 25, 2016 yanmie 5

Assalam, baru-baru ni Haziq menyambut ulang tahun kelahiran yang ke 9 tahun, ya ALLAH dah besar anak-anak ibu rupanya, ibu je yang tak tua-tua lagi […]

set skin care tati

Skincare Tati Berkesan

October 15, 2016 yanmie 8

Assalam, korang mak-mak, cik adik pakai skin care apa ya? kita pakai dah macam-macam duit berabis tak ngam-ngam juga, sampailah tergerak hati nak try guna […]

zoo-negara

Jenjalan Ke Zoo Negara

October 10, 2016 yanmie 7

Assalam, baru-baru ni bawa anak-anak ke Zoo Negara, last datang sini masa Aiman dan Haziq kecik lagi, sekarang ni dah besar ha, ni bawa dengan […]

1 2 3 261