Orang makan tahik lembu kurang ajar tak puasa

Salam semua, semalam kan banyak benar Keywords kelakar yang masuk ke yanmieonline nie, gelak guling2 tengok, tapi takpe nak share yang kat bawah nie je, adakah patut orang nie gi cari keywords orang makan tahik lembu? tak caya masuk rumah encik google kat SINI, dan sebenarnya entry yang terindex adalah entry Ya Rabbi aku dapatRead more

Herbalife Slimming Shake

Salam hikhik segan pulak nak entry pasal nie, ngeeee percubaan untuk menurunkan berat badan lagi, tak sudah-sudah bab ni, dah turun naik balik sebab badan jenis cepat naik, oklah rasanya ini last untuk saya mencuba supplement, kalau tak ngam jugak tak amik ler supplement jenis gini, sayang kat duit, nie pun beratus gak dilaburkan untukRead more