Blog SuperMak


Search Results: Tahik

You are browsing the search results for tahik

Salam semua, semalam kan banyak benar Keywords kelakar yang masuk ke yanmieonline nie, gelak guling2 tengok, tapi takpe nak share yang kat bawah nie je, adakah patut orang nie gi cari keywords orang makan tahik lembu? tak caya masuk rumah encik google kat SINI, dan sebenarnya entry yang terindex adalah entry Ya Rabbi aku dapat lembu free – sila percaya…ehehe, glemer betul lembu nie sehinggakan pernah jugak orang cari Cara-cara simpan lembu, takut di curik kot…ehehe

kikiki agak-agak memang ada ke orang makan tahik lembu yea?? sapalah tu, dah takde makanan lain ke nak di makan…huhuhu

Yang nie pulak memang betul kurang ajar lah tu tak puasa sampai nak google…ehehe sib baik Yan masih berpuasa penuh..opps!! keh3

Read More →

Salam hikhik segan pulak nak entry pasal nie, ngeeee percubaan untuk menurunkan berat badan lagi, tak sudah-sudah bab ni, dah turun naik balik sebab badan jenis cepat naik, oklah rasanya ini last untuk saya mencuba supplement, kalau tak ngam jugak tak amik ler supplement jenis gini, sayang kat duit, nie pun beratus gak dilaburkan untuk badan -..-”

herbalife shake

Saya ambil set produk herbalife kat atas tu, sebelum ini pernah mencuba beberapa lagi produk tetapi semuanya hangat-hangat tahik ayam je, makan tak pernahnya nak habis, sekerat jalan je hihihi sebab rasanya yang kurang sedap, tapi dengan Herbalife shake ni boleh tahan jugak, sedap pulak heeeee, anak-anak pun suka, kalau saya minum mesti diorang join sekaki kehkehkeh.

Read More →

Salam semua, ha ye korang pernah dengar tak orang makan tahi?, nie Yan baru je tau sebab ada orang cari keywords tersebut, hiks punyalah banyak benda boleh makan kat dunia nie, tahik jugak yang dia nak makan ye..eee geli betul, sebut pun dah geli, eiiyyeekkk!!!

orang makan tahi

Gagah pulak Yan nak mengoogle, nak taulah sama ada betul ke ada orang makan tahi, rupanya memang betul…eeeiiyeeekk tengok video bawah nie dan pastikan korang dah makan dulu sebelum tengok video tu, sebab kalau Yan memang tak lalu nak makan, peggeli sangat..hahhaa

Read More →

Post Navigation