Orang makan tahik lembu kurang ajar tak puasa

Salam semua, semalam kan banyak benar Keywords kelakar yang masuk ke yanmieonline nie, gelak guling2 tengok, tapi takpe nak share yang kat bawah nie je, adakah patut orang nie gi cari keywords orang makan tahik lembu? tak caya masuk rumah encik google kat SINI, dan sebenarnya entry yang terindex adalah entry Ya Rabbi aku dapat … Read More

Herbalife Slimming Shake

Salam hikhik segan pulak nak entry pasal nie, ngeeee percubaan untuk menurunkan berat badan lagi, tak sudah-sudah bab ni, dah turun naik balik sebab badan jenis cepat naik, oklah rasanya ini last untuk saya mencuba supplement, kalau tak ngam jugak tak amik ler supplement jenis gini, sayang kat duit, nie pun beratus gak dilaburkan untuk … Read More

Orang makan tahi

Salam semua, ha ye korang pernah dengar tak orang makan tahi?, nie Yan baru je tau sebab ada orang cari keywords tersebut, hiks punyalah banyak benda boleh makan kat dunia nie, tahik jugak yang dia nak makan ye..eee geli betul, sebut pun dah geli, eiiyyeekkk!!! Gagah pulak Yan nak mengoogle, nak taulah sama ada betul … Read More