Lepak Sepetang Di Teluk Kemang Port Dickson

Assalam, waaaaa lama gila tak gi Port Dickson Negeri Sembilan, dah lain sangat ye, cantik dan harmoni gitu, dulu-dulu (tak ingat bila last pergi hahaha) taklah semeriah sekarang ni, happening sangatlah, yang menjual-jual pun dah ramai, banyak lagi aktiviti bersama anak-anak, boleh sewa kereta mainan, basikal dan kuda. best!!

Susah nak duduk diam ambik gambar, mana taknya merata kapal terbang atas kepala hahaha, ni jelah gambar yang terbaik, sabar jeler hahaha.

teluk kemang port dickson 1

Meriah, ni pun dah petang dalam pukul 5 rasanya, ramai lagi kat pantai tu mandi manda, cuaca pun cerah berangin, bestnya kalau dapat mandi hahhaa, tapi tak berani lah dengan budak-budak ni, aktif betul. Risau tak leh jaga dorang, so kita tengok ajeler orang mandi, lagi pun baru lepas mandi manda di Dino Waterpark JB sebelum singgah ke sini.

port dickson negeri sembilan

Nasib yang kecik tak teringin macam-macam, selamat hihihi, rambang mata ramai jual mainan budak. mood baik belaka sebab masih kekenyangan makan kat Johor Premium Outlet (JPO) sebelum tu, plus kudap-kudap tak berenti dalam kereta.

port dickson

apa yang suka sangat tu dik? 😀

pantai teluk kemang pd

Best kan?? siap ada khemah/bangku untuk disewa, nak duduk makan-makan pun best. takdelah duduk atas pasir dengan makanan 😀

Lama betul tak gi PD, abang tu dah kenapa hahaha, ibu terhibur betul tengok boomerang ni hahaha

A post shared by YANMIE (@yanmie) on

Next time kalau ada peluang teringin nak pergi sini lagi, hari tu kejap je tapi tu pun dah memadai alhamdulillah lepas hajat nak singgah walau sebentar hihi.

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

8 Comments on “Lepak Sepetang Di Teluk Kemang Port Dickson”

    1. wah maksudnya masa belajar dulu selalu lah tension ye tu yang selalu datang release tension hehhee. aaa lama akak xgisini, last masa anak no 1-2 umur 3-4 tahun rasanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge