Resepi Roti Burger Flaxseeds

burger flaxseeds

Assalam, siapa kata diet atkins takleh makan roti? boleh jelah tapi yang lulus atkinslah, kena rajin dan kreatif dalam mengubah menu macam Resepi Roti Burger Flaxseeds . Ni menu sarapan pagi, lama betul tak makan burger hehee, sedapnyeeeee

resepi roti burger flaxseed

roti flaxseeds

Meleleh tak? hihihi, ok jom kita tunjuk cara buat roti flaxseeds ni, ada banyak cara, boleh masuk microwave, oven, airfryer. tapi kali ni saya buat versi kukus, so mana yang takde equipment tu bolehlah try versi kukus ni, senang aje…rasa pun sama je.

Senang je kan?, siapa kata diet takleh makan sedap? boleh jelah…atas kita kena pandai olah resepi, cari tricks menu, contoh nasi boleh jadi cauliflower, macam-macam lagi tricks, google ada youtube ada, rajin-rajin belek 2 benda ni.

Ok selamat mencuba 🙂

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge