Little Caliphs Grand Ihtifal 2016 – Irfan 4 Years

little caliphs ihtifal 2016

Assalam, wahhh dah setahun Irfan sekolah yeayyy!!, tak sangka anak ibu yang baru nak masuk 4 tahun ni dah convo lah hehee, congrats anak untuk Little Caliphs Grand Ihtifal 2016. Budak 4 tahun pun convo, untunglah nak..masa abang-abang dulu budak 5 dan 6 tahun je convo hehee.

Baru-baru ini bertempat di Hotel Goldcourse Klang berlangsungnya majlis Little Caliphs Grand Ihtifal 2016 bagi cawangan tadika Little Caliphs Klang (3 cawangan ). memang happening betul, dah macam convo sebenar je hheeee~

irfan

Irfan seorang yang pemalu dan alhamdulillah dia berjaya buang sifat pemalunya, ibu ayah pun terkejut Irfan boleh buat persembahan atas stage siap menari-nari hahahaha. good job anak, muaahhh!!

little calips

Irfan dan kawan-kawan, hahah comel pula pic ni 🙂

Jomlah layan gambar, tak banyak tapi adalah sikit untuk dijadikan kenangan.

hotel goldcourse

bekas student little caliphs juga 8-7 tahun yang lalu 😛

goldcourse hotel klang

Cepat sikit besar dik nanti boleh sekolah heeeee

Itu je pic yang sempat snap, selebihnya saya rekod video, layan video Irfan jejoget hahahha, ulang banyak kali tengok tak pernah jemu. good job teacher Little Caliphs Bandar Puteri Klang berjaya mengubah anak saya, dari seorang yang pemalu, jadi yang sekarang, banyak cakap hehe, tak larat nak layan

result exam tadika

Result Exam Irfan baru-baru ini, mak pak tekejut nak oiii hahha, btw congrats anak!!, ibu ayah belanja nak kapal terbang Next Week okey *kekenyit mata* heeee~

Oklah nak kekemas rumah, kemas barang…cuti sekolah sudah bermula, yeehhaa~

You may also like

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge