Bengkung Moden Opah Customade Terbaik!

Assalam, Bengkung Moden Opah Terbaik, ha ye bukan cakap kosong, ni customer saya sendiri yang cakap hehhee, meh lah sapa nak order kita ada jual, insyaALLAH dijamin puas hati, ramai mak-mak yang bersalin secara pembedahan beli bengkung ni tau, bersalin normal pun sama, mana tidaknya selesa baq hang!!, special customade dari pakar perbidanan. ha ye jangan tak tahu, bengkung moden ni juga dapat membantu mak-mak kembali ramping lepas bersalin, ianya juga menyokong tulang belakang.

bengkung moden opah

Ambik gambar kat ig kita je ehhehee

Kalau yang bersalin normal sesuai sangat pakai Bengkung moden opah ni, sebabkan bila kita batuk/bersin nanti jahitan tu tertarik dan sakit, pakai bengkung ni insyaALLAH dapat mengurangkan rasa sakit semasa batuk/bersin tu, dedulu saya 2 kali czer, nak batu atau bersin tu ya rabbi seksanya, kena cari bantal cecepat, tekap di perut sambil tunduk, kalau tak memang hazabbbb rasanya, tapi dengan bengung ni insyaALLAH dapat mengurangkan rasa sakit. cubalaaa…

Ha ye pas tu pakai-pakai terus kurus hehee, ok tipu. pakai selesalah, sebab material kain premium cotton, tak panas tak gatal, memang selesa sangatlah, ingat dedulu pakai bengkung tali panjang tu hahaha mak datuk sesksanya nak pakai, mana tidaknya minta tolong laki pakaikan, abis dia ikat kita macam patung tu ha langsung takleh nak bergerak hahahhahaa, pastu kalau pakai sendiri lenguh betul, bila nak siap keluar masuk tali ni hahah, adoiii penat.

bengkung moden terbaik

Ha beli yang moden ni tutup mata pun boleh pakai sendiri tau, nak pakai tu takyah dah orang lain tolong, zap..zapkan aje, sendiri pakai, nak gi tandas pun senang, buka je, sendiri boleh buat, kalau yang tali-tali tu mak datuk boleh terkucil nak buka ikatan tu hahaha.

bengkung moden murah

Dah ada yang moden ni pakai jelah yang moden, lagi senang, nak ketatkan ikut keselesaan kita pun mudah, pastu tak berlipat, biasa kalau yang lain tu terlondeh lah, ternaiklah, berlipatlah memang tak selesa lah, penat je pakai barut hehehee

bengkung moden

Cara Pemakaian
*jangan lupa baca bismillah hehee
1. Mula-mula tarik ketat-ketat & lekatkan panel yang atas (panel 1) dan bawah (panel 3) lihat seperti dalam gambar
2. Terakhir tarik ketat panel yang tengah (panel 2)
3. Ikut cara pemakaian macam kat gambar atas tu dan ketatkan bengkung ikut keselesaan korang

PERHATIAN!!!

Jangan seterika bahagian elastic dan juga bahagian berbulu
Jangan basuh menggunakan mesin, sebaiknya basuh dan berus menggunakan tangan
Bersihkan bhg pelekat supaya dapatkan melekat dgn sempurna. .

Ok…..kita nak kasik special price untuk pembaca blog ni, nak ke???

 

PROMOSI TERHEBAT RM150 SAHAJA

HARGA ASAL RM180

Bukan tu je, dapat FREE GIFT LAGI..ewahh ahaha, nak ke tak nak?

WhatsApp +601119910373 (YanMie)

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

5 Comments on “Bengkung Moden Opah Customade Terbaik!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge