Sukanya Photobook Dari Foto-ZZoom

Salam, yeayy photobook dari Foto-ZZoom dah sampai kat rumah, terkejut juga sebab cepat betul servis dorang, tau-tau je abang posmen dah ada kat depan pagar, tak sangka siap secepat tu, memang tip top lah. Proses nak hasilkan photobook melalui Foto-ZZoom ni pun senang sangat, design pun dah ada, banyak design tau, saya sampai amik masa lama nak pilih design tu sebab cantik-cantik belaka, eiiii geram sangat rasa nak grab semua design HAHAHAHA, saya ambik design Megazine White. paling bestnya step tu senang nak faham, proses saya menyiapkan order ni cuma 15 minit je dah siap, senang tau cuma perlu pilih design macam saya katakan tadi dan upload gambar, dan siap!!, serius harus repeat order lepas ni, mana tidaknya cepat betul siap Photobook ni, cuma memakan masa 3 hari sahaja dah siap, tau-tau je posmen dah hantar depan pagar, terbaiklah!. walaupun prosesnya dikatakan mengambil masa 4-6 hari tetapi tak sangka secepat ini siap, 3 hari je ok! puas hati betul hihihi.

photobook photozzoom

Ini Photobook kami yang pertama, kesiankan? hahahahaha, orang lain dah berbundle-bundle Photobook dorang, kami baru satu ni, best rupanya abadikan gambar-gambar dalam photobook ni berbanding biarkan aja dalam bentuk digital, yang mana bila memory dah full terpaksa delete gambar-gambar kenagan tu, sadis…saya selalu macam ni huhuuu.

photobook photozzoom

Photobook Standard Size 11 x 8 inci (30 muka surat, 100 keping gambar)

1st impression dapat photobook ni, senyum lebar dan teruja, teruja sebab 1st time berphotobook, dapat pula photobook cantik dan berkualiti macam ni memang sengih-sengih jelah sambil belek gambar dalam tu heheee, comel juga muka-muka kami ni bila dah print out hihi.

photobook photozzoom

Cover depan tu tak menahan tengok, macam feeling pengantin baru hahahahaha

Cover depan Photobook ni sangatlah tebal dan berkualiti, gambar cantik dan clear, berkilat gitu, puas hati sangat, padahal gambar ni snap dari smartphone aje pun.

photobook photozzoom

1st page kenangan gambar kami 1 keluarga semasa raya tahun 2012, waktu ni Baby Haiqal belum ada lagi hohohooo

photobook photozzoom

Bestkan kalau dapat abadikan gambar-gambar percutian dalam photobook ni, insyaALLAH lepas ni boleh photobookkan gambar-gambar setiap kali pergi travel. kenangan kan….cetak dengan digital ni banyak sangat bezanya, cetak ni bila-bila masa kita nak tengok kita selak je, kalau digital ni ada potensi kena delete kan? hahaha…

photobook photozzoom

Kenangan masa sambut hari lahir saya dan Alang Irfan, kami beza sehari je tarikh ^_^

photobook photozzoom

Sempat lagi saya selit gambar Baby Haiqal heheee

photobook photozzoom

Baby Haiqal, gambar muka tunggu lepas 44 hari saya share je, harap bersabar hehee

photobook photozzoom

Cover belakang, suka tengok gambar ni, tengok Alang Irfan tu peluk adik, dan adik pula kaki naik atas peha Alang hahahaha.

Oklah sesapa nak berphotobook macam ni, saya cadangkan buat di Foto-ZZoom, cantik dan berkualiti, kertas yang digunakan tu berkilat dan tebal, cetakan pun clear, saya pasti korang mesti puas hati. Suami pun suka dengan hasil kerja dari Foto-ZZoom ni, saya bagi 5 bintang ^_^, dah pi cecepat usha wesite Foto-ZZoom ni, ada banyak yang menarik disana!.

Hah korang kalau teringin nak berphotobook macam saya ni, sekarang ni ada diskaun 65% tau, cuma masukkan aje code promo ni 3XFOTZRDH2QQQBD, berbaloi-baloi tu 65% less, rugi tak grab tau, bukan selalu ada promo macam ni ^_^

– Puas selak 30 muka surat hihihi

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge