Macam Mana Nak Update?

Salam, inilah dia masalah saya sebulan yang lalu, dan sehingga kini, biarlah gambar bercerita HAHAHAHA. Sebenarnya banyak benda nak update, tapi bila on laptop je mulalah Alang Irfan ni tak bagi, mulalah dia nak suruh tutup laptop tu…tutup ok…dia dah pandai cakap sikit-sikit hahaha, sedih tak???

irfan

Semalam try lagi on laptop, dia suruh tutup juga, gini gaya dia cakap “tutooo…” maksudnya tutup ye hahaha, pujuk punya pujuk “Ibu buka upin ipin ye” (laju-laju saya buka upin ipin tapi load lambat), tapi tangan dia dah laju tutup laptop ni, tak lama bunyi suara upin ipin…laju dia suruh buka balik…erm…pandai dia hahahaa, suka benar buli ibu ni -..-“

Kesian kannn??, macam-macam cara nak duduk depan laptop ni, tidurkan dia dahulu, tapi tah boleh je dia sedar, tak tau ilmu apa dia pakai hahaha anak…anak…sabar jelah, kadang tu gelak sensorang tengok gelagat dia yang beria sangat suruh tutup.

Sebelum entry ini dipublish banyak sungguh cabaran dari dia, saya biarkan je menaip, sedang dia suruh tutup laptop ni, saje lah buat tak dengar, sekali nah amik ko kena ketuk dengan remote, kena gigit kat lengan hahahhaa.

takpelah apa boleh buat, update bila betul-betul masa sesuai ajelah, biarlah fokus keanak sekarang ni, saya pun bukannya banyak masa macam dulu, sekarang ni uruskan anak sekolah 2 orang, anak pula sekolah pagi petang, kadang hantar anak ambik anak sekolah, lepas tu sibuk dengan kedai, pos barang customer, mujurlah ambil order customer guna whatsapp aje, tak perlu nak duduk depan laptop, kalau tak…..hahaha

Apa pun masih happy lagi tanpa blog, nasib baiklah blog ni hobi dan bukannya pekerjaan. Terima kasih kawan-kawan yang ambil berat pasal blog ni, yang bertanyakan kenapa menyepi…ha entry inilah jawapannya.

- Cuba cerita macam mana nak update??, ada idea? kikikiki meh share :)

35 thoughts on “Macam Mana Nak Update?

  1. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your blog?
    My blog site is in the exact same area of interest as yours and
    my users would really benefit from a lot of the information you provide here.
    Please let me know if this ok with you. Appreciate
    it!
    youtube.com recently posted..youtube.comMy Profile

  2. Hah.hah saya memang selalu mengalaminya. Kadang-kadang kita kena layan apa yang di nak lepas tu barulah dapat buat kerja kita… Dia nak perhatian. Sebab dady dia selalu kerja balik lambat..

  3. I’ll right away take hold of your rss as I can not to find your e-mail subscription link or newsletter
    service. Do you’ve any? Kindly allow me know in order that I could subscribe.
    Thanks.
    click here recently posted..click hereMy Profile

  4. 28 oz Delmonte Chunky Diced Zesty Chili Style tomatoes or equivalent.
    The Japanese speaking searchers spent 43% of their 391 thousand searches looking for
    specific gluten free foods. The author of this GFP article loves fruit and realises that this affair was fostered in childhood where his father grew many
    varieties of fruit trees in his home yard.
    vimeo.com recently posted..vimeo.comMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge