Buffet Ramadhan Casa Ombak

Assalammualaikum, wah sedar tak sedar cepatnya masa berlalu, hari ni dah 5 Ramadhan, dan dah tentu ramai juga yang mengambil kesempatan untuk berbuka diluar, pada anda yang masih tercari-cari kat mana tempat berbuka yang best, boleh cuba Buffet Ramadhan Casa Ombak ni, insyaALLAH anda puas hati. Mana tidaknya Syarikat Ombak Creative ni dah lebih 10 tahun tau dalam pengurusan event seperti Catering, Majlis Perkahwinan, Majlis Korporat dan Persendirian. InsyaALLAH berbaloi-baloi dengan Promosi Buffet Ramadhan yang Casa Ombak buat ni!.

buffet ramadhan casa ombak

Berbaloi lah sebab tengok tang harga tu!, antara Buffet Ramadhan termurah dan berpatutan, bukan sahaja murah ye, kualiti pun mereka jaga, memang terbaiklah, dengan pelbagai hidangan kuih muih dan masakan kampung, saya mesti pilih!!!, maklumlah tekak melayu hihihi.

buffet ramadhan casa ombak

Antara jenis kuih yang ada, ohoiii saya dan anak-anak memang suka makan karipap, beli 5 ketul sorang satu pun macam tak cukup hahaha, beli di pasar ramadhan mahal tau 0.50 dah ler kecik cinonet, tak puas nak makan, pergi ke sini bantailah bape ketul sampai puas hehee

buffet ramadhan casa ombak

Buffet Ramadhan berkonsepkan Garden, oh nyamannyaa tenang je rasa, biasa kan kalau ada pun Buffet Ramadhan berkonsepkan Garden macam ni mesti kat tempat yang tertutup, ini tidak ye…tempat yang terbuka dengan buffet stall, di laman Banglo Mewah Casa Ombak, memang lain dari yang lain, santai gitu, nak ulang-ulang ambik makanan banyak kali pun tak segan kot hehehe oppss!!

buffet ramadhan casa ombak

buffet ramadhan casa ombak

buffet ramadhan casa ombak

buffet ramadhan casa ombak

buffet ramadhan casa ombak

buffet ramadhan casa ombak

Huhhhh…geram tak?? hihihi, jadi ambil peluang yang ada ini untuk bersama-sama keluarga untuk berbuka disini, jangan risau masih ada masa lagi, cepat-cepat buat tempahan anda, cepat!! nanti menyesal kikikiki.

tempahan buffet ramadhan casa ombak

Harga Buffet Ramadhan Casa Ombak

  • Dewasa RM55 nett
  • Kanak-kanak RM27 nett (5-12 tahun)

Tempahan

Tempahan boleh dibuat secara individu, berkumpulan, keluarga ataupun syarikat, untuk keterangan lanjut boleh hubungi nombor dibawah ye :-

Call/Whatsapp : Pn. Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative page

* Surau juga ada disediakan

peta casa ombak creative buffet ramadhan

Lokasi Maps Casa Ombak, senang sangat nak carinye

Semalam nampak Faiz Dickie #VillagePeople yang glamer di Instagram tu, share gambar bawah ni di instagramnya, wah-wah Izzue Islam pun akan ber-Iftar di Casa Ombak juga ^_^

buffet ramadhan casa ombak bersama izzue islam

Oklah cepat-cepat buat tempahan Buffet Ramadhan Casa Ombak ni, masih ada masa lagi ni!!, insyaALLAH puas hati dan berbaloi-baloi. Ajak kawan ramai-ramai pun best ni.

contest duit raya casa ombak

Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD

27 thoughts on “Buffet Ramadhan Casa Ombak

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge