Assalammualaikum, wah sedar tak sedar cepatnya masa berlalu, hari ni dah 5 Ramadhan, dan dah tentu ramai juga yang mengambil kesempatan untuk berbuka diluar, pada anda yang masih tercari-cari kat mana tempat berbuka yang best, boleh cuba Buffet Ramadhan Casa Ombak ni, insyaALLAH anda puas hati. Mana tidaknya Syarikat Ombak Creative ni dah lebih 10 tahun tau dalam pengurusan event seperti Catering, Majlis Perkahwinan, Majlis Korporat dan Persendirian. InsyaALLAH berbaloi-baloi dengan Promosi Buffet Ramadhan yang Casa Ombak buat ni!.

buffet ramadhan casa ombak

Berbaloi lah sebab tengok tang harga tu!, antara Buffet Ramadhan termurah dan berpatutan, bukan sahaja murah ye, kualiti pun mereka jaga, memang terbaiklah, dengan pelbagai hidangan kuih muih dan masakan kampung, saya mesti pilih!!!, maklumlah tekak melayu hihihi.

buffet ramadhan casa ombak

Antara jenis kuih yang ada, ohoiii saya dan anak-anak memang suka makan karipap, beli 5 ketul sorang satu pun macam tak cukup hahaha, beli di pasar ramadhan mahal tau 0.50 dah ler kecik cinonet, tak puas nak makan, pergi ke sini bantailah bape ketul sampai puas hehee

buffet ramadhan casa ombak

Buffet Ramadhan berkonsepkan Garden, oh nyamannyaa tenang je rasa, biasa kan kalau ada pun Buffet Ramadhan berkonsepkan Garden macam ni mesti kat tempat yang tertutup, ini tidak ye…tempat yang terbuka dengan buffet stall, di laman Banglo Mewah Casa Ombak, memang lain dari yang lain, santai gitu, nak ulang-ulang ambik makanan banyak kali pun tak segan kot hehehe oppss!!

buffet ramadhan casa ombak

buffet ramadhan casa ombak

buffet ramadhan casa ombak

buffet ramadhan casa ombak

buffet ramadhan casa ombak

buffet ramadhan casa ombak

Huhhhh…geram tak?? hihihi, jadi ambil peluang yang ada ini untuk bersama-sama keluarga untuk berbuka disini, jangan risau masih ada masa lagi, cepat-cepat buat tempahan anda, cepat!! nanti menyesal kikikiki.

tempahan buffet ramadhan casa ombak

Harga Buffet Ramadhan Casa Ombak

  • Dewasa RM55 nett
  • Kanak-kanak RM27 nett (5-12 tahun)

Tempahan

Tempahan boleh dibuat secara individu, berkumpulan, keluarga ataupun syarikat, untuk keterangan lanjut boleh hubungi nombor dibawah ye :-

Call/Whatsapp : Pn. Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative page

* Surau juga ada disediakan

peta casa ombak creative buffet ramadhan

Lokasi Maps Casa Ombak, senang sangat nak carinye

Semalam nampak Faiz Dickie #VillagePeople yang glamer di Instagram tu, share gambar bawah ni di instagramnya, wah-wah Izzue Islam pun akan ber-Iftar di Casa Ombak juga ^_^

buffet ramadhan casa ombak bersama izzue islam

Oklah cepat-cepat buat tempahan Buffet Ramadhan Casa Ombak ni, masih ada masa lagi ni!!, insyaALLAH puas hati dan berbaloi-baloi. Ajak kawan ramai-ramai pun best ni.

contest duit raya casa ombak

Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD

27 Thoughts on “Buffet Ramadhan Casa Ombak

  1. Wouw,,makanannya sangat banyak pilihan dan sangat menyelerakan.
    nanang recently posted..Makanan Untuk Kesehatan KulitMy Profile

  2. Teringat lagi ramadhan yang baru berlalu. Rasa rindu pula saat berbuka bersama keluarga.

    Malam ke masjid dan surau penuh saja

    Kini sepi tanpa berita. Macam kena boikot pun ada
    Hasnul Mutawif recently posted..Pakej Umrah 2014 2015 Andalusia Travel and ToursMy Profile

  3. dah penghujung ramadhan ni nampaknya mcm x sempat nak ke casa ombak.nampak menarik je tu…huhu…
    mai has recently posted..Puasa Ketika Hamil : Tips Bagaimana Menghadapinya Dengan CemerlangMy Profile

  4. Tempat yang menarik dan manu yang menyelerakan
    Hafiz recently posted..Royal Jelly Mampu Menurunkan Kolesterol Dalam Badan Dan Mencantikkan Kulit WanitaMy Profile

  5. macam best aje buffet ramadhan nih..
    hikaru recently posted..Spa Terbaik di Ampang.My Profile

  6. sekali-sekala kalau dapat berbuka di luar memang seronok, boleh dianggap sebagai sesi memanjakan diri + reward ourselves hehe
    Resipi Chef recently posted..Resepi Serawa DurianMy Profile

  7. info yg menarik.. tq..
    jemput datang ke blog akak..

    http://www.yatiadam.com
    kak yatiadam recently posted..MAKAN VITAMIN SHAKLEEMy Profile

  8. wahh nmpk menarik tempatnya..boleh cube pergi juga ni.
    Hafiy recently posted..Promosi PeroduaMy Profile

  9. Alhamdulillah, umat islam di Malaysia masih diberi nikmat menikmati juadah berbuka puasa.

    Jom sama sama kita bantu saudara palestin
    Mazni Azmi recently posted..Hilangkan Kelemumur Cara Memakai Tudung Yang SelesaMy Profile

  10. If dapat buka pose dengan mak sedara baby irfan nie best nie…. hahahahaha
    hazman aka species1980 recently posted..Promosi Buffet Ramadhan 2014 – The Everly Hotel PutrajayaMy Profile

  11. terbaik entri ini..semoga berjaya dalam kontest ini nanti!
    Hero Borneo recently posted..Nikmat Puasa Pertama Seorang MualafMy Profile

  12. good luck.. saya pun join contest ni.. jemput singgah ke entri penyertaan saya.. :)
    nikkhazami recently posted..BUFFET RAMADHAN CASA OMBAKMy Profile

  13. cam best.. harga pun tak semahal kat hotel
    nazuwa recently posted..Atasi Kolestrol Dengan MudahMy Profile

  14. Terliur saya tengok nasib baik pose
    NutriBullet recently posted..Nutribullet Pro 900 Review and First Use of BlenderMy Profile

  15. Alhamdulillah..besok berpeluang untuk berbuka disini…:)
    hannyabdullah recently posted..Nak Makan Banyak Tapi Nak KurusMy Profile

  16. Harganya…
    Mahal betul. Tapi mungkin kualitinya baik.

    Mungkin nak try la sebab next week nak naik KL

  17. siapa pernah pegi?

    ada cendol tak kat sana?
    titan recently posted..8 Sebab Kenapa Blog Aku TERBAIK berbanding blog lain.My Profile

  18. best of luck :)
    salam ramadhan
    mama darwiish recently posted..Giveaway by Azura Abd Rahman – Duit Raya 2014My Profile

  19. suasana macam makan di rumah yang mendamaikan.
    untunglah siapa yang berkesempatan untuk merasa keenakan makanan di Casa Ombak.
    ejam recently posted..Persiapan Awal Raya Seorang Papa.My Profile

  20. Wahh nampak menarik dan menyelerakan, siap ada izu islam lagi

  21. Thanks kak Yanmie sudi join..rasa besar hati sangat huhu terbaik entri ni ;)
    AkmaOmar recently posted..Buffet Berbuka Puasa The Royale Bintang Kuala LumpurMy Profile

  22. best kalau dapat makan ramai ramai macam ni
    myrujukan recently posted..Peperiksaan Pegawai Tadbir dan Diplomatik Gred M41My Profile

  23. This piece of writing is in fact a nice one it
    assists new net visitors, who are wishing for blogging.
    dumex milk powder singapore recently posted..dumex milk powder singaporeMy Profile

  24. Meleleh ayaq liyoq nih. Baru pukul 3.30 ptg. Huhuhu
    sobrimansor recently posted..Greenfit cara mudah rawat sembelit dan BuasirMy Profile

  25. casa ombak memang berbaloi2..

    pergghhh.. otai dah turun padang..!
    eXplorasa recently posted..Buffet Ramadhan Casa OmbakMy Profile

  26. Perghh, sangat meriah dan nampak menyelerakan…..
    eyriqazz recently posted..Give Away – 10 Vouchers Buffet Ramadhan di Bangi Golf ResortMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation