Tablet Multimode Pertama Di Dunia – Lenovo Yoga Tablet

Salam, suka saya nak entry tentang Lenovo Yoga Tablet ni, best guna, sebab ianya dengan fungsi Multimode yang sangat awesome, nak online dimana-mana pun senang, sambil basuh pinggan pun boleh layan youtube baq hang! kikikiki. Oh ye nak tau, Lenovo Yoga Tablet ni adalah Tablet Multimode Pertama Di Dunia, diulang sekali lagi, PERTAMA DI DUNIA, so bangga jap dapat sebijik Tablet ni heheee.

lenovo yoga tablet dengan multimode

Nak online kat cafe sambil sedut Mocha Blended pun syiok!, tak perlu nak usung laptop kesana kemari semata-mata nak bersosial dialam maya atau apa jelah, dengan perisian dan apps yang ada di apps store sana macam-macam boleh buat, sekarang ni rasanya ramai yang memilih untuk menggunakan gadget seperti ini untuk online diluar, lagi mudah kot kan..

Tablet macam Lenovo Yoga ni sesuai sangat, dengan fungsi Multimode tu lagilah selesa untuk kita online walau dimanapun dan dalam keadaan apa sekalipun.

Meh tengok kejap video ni, korang confirm  teruja tau 😀

Hah nak tahu, Bukan setakat Lenovo Yoga Tablet je dengan Multimode, malahan ada juga produk Lenovo lain yang mempunyai fungsi ini, antaranya iaitu Flex 20, Think Pad, Yoga 2 Pro, Horizon 2. ternyata Lenovo begitu up to date kan…sentiasa ingin menghasilkan yang lebih terbaik.

Lenovo Yoga Tablet

lenovo dengan multimode

Tablet pertama di dunia dengan fungsi multimode, iaitu Stand mode, Tilt mode & Hold mode

Jadi kalau korang tercari-cari Tablet yang super awesome, canggih dan stylish, saya cadangkan Lenovo Yoga Tablet ni, serius korang mesti suka, tak menyesal punya.

Apa yang bestnya, Produk Lenovo semuanya harga mampu milik, speksifikasi pulak tu tinggi, kalau korang beli memang berbaloi-baloilah. ramai rakan-rakan saya jatuh hati dengan produk Lenovo ni. Saya?? sudah semestinya peminat ni 1 gadget Lenovo ni 😀

– Nanti nak cerita tentang bateri pula, best!! kalah powerbank korang hehee

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

25 comments / Add your comment below

  1. I am no longer sure the place you are getting your information, but great topic.
    I must spend a while studying much more or working out more.
    Thanks for magnificent information I used to be in search of this info for my mission.
    pet sitters Pretoria recently posted..pet sitters PretoriaMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge