Gadget Terbaruku Lenovo Yoga Tablet 8

Salam, ehemmm jujur saya katakan yang saya memang dah jatuh hati sangat-sangat dengan Gadget keluaran dari Lenovo, semuanya bermula dari Smartphone S920 yang saya gunakan sebelum ini. Start daripada itu memang tak pandang dah Smartphone lain, saya masih setia dengan Smartphone tersebut. Banyak istimewanya tentang Smartphone Lenovo tu, eh…ni bukan nak cerita pasal Smartphone Lenovo S920 saya tu, nak cerita yang saya ada gadget terbaru dari Lenovo juga yeayyy!!!.

Lenovo Yoga Tablet

Gadget Terbaruku Lenovo Yoga Tablet 8, Wowww 1st impression dapat “Ya Rabbi comelnyeee!!!, sedap pegang!!”, designnya unik sangat, sebelum ni cuma tengok video tentang Yoga Tablet ni di Youtube aje, memang terujalah, ni dah dapat dan pegang sendiri memang tak pegang dah laptop heheee.

Nak buat urus niaga kedai online lagilah mudah dengan menggunakan Lenovo Yoga Tablet ni. Serius cakap yang Lenovo punya Gadget ni memang terbaiklah!!! canggih dah tu harga pun berpatutan.

Gara-gara guna Lenovo ni lah saya sanggup serahkan iPhone4s kat suami, suami pulak tak nak hahaha, dah tawar hati pulak, lagi seronok guna Lenovo, user friendly, nak masuk ringtone pun senang bangat! (Ringtone kita bar bar crayon pop) hahahaa.

Intro sikit….

Lenovo Yoga Tablet

Baby Irfan Ber”Yoga” dengan ciri Stand Mood pada Lenovo Yoga Tablet 8

Oklah nantikan entry Unboxing dan Review dari saya tentang Lenovo Yoga Tablet 8, banyak specialnya Tablet ni, jangan sampai terlepas update dari saya hihihi.

– Speaker Lenovo Yoga Tablet 8 ni sangatlah terbaik!!!!!, kalah speaker Laptop hehee

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

24 thoughts on “Gadget Terbaruku Lenovo Yoga Tablet 8

  1. Including green tea to the diet could significantly improve the prospect of stopping the bag under
    eyes, because green tea gets multiple antioxidants that lead to elimination of bags and dark
    circles. The apparent actions, since it will receive
    the great quantity of dream and of consideration of the
    allergies can assist extremely frequently. it is something
    you are really concern about, talk with your.
    remove bags under your eyes recently posted..remove bags under your eyesMy Profile

  2. Is Lenovo Yogo Tablet an imported product ? Your quick response would be very appreciated . Thanks in advance .

  3. How good is Lenovao tablet ? What’s the latest model ? Anyway, , I would be very appreciate if anyone could tell me more about it …

  4. It’s really very difficult in this active life to listen news on Television, thus I only use
    web for that reason, and obtain the most recent information.
    Vida recently posted..VidaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge