Assalammualaikum, MeToo Angela Doll Murah Malaysia, tengah ngetop doll ni, ramai je mak-mak di luarsana yang excited nak belikan anak-anak mereka Angela Doll ni, serius cantik!, nasib lah takde anak perempuan, kalau tak nak jugalah beli untuk dia, beli banyak sikit pun takpe hehee, tapi belum ada rezeki, doakan ye..ehemmm hihihi.

metoo angela

Ok, nak khabarnya yang Butik Baby Ibu ada menjual MeToo Angela Doll Murah, kat Malaysia ni payah nak jumpa doll ni, kena import dari luar, nak cari di kedai-kedai susah kot nak jumpa, kalau ada pun harga mak datuk mahal gila!!

metoo angela

Jadinya nak beli boleh beli dengan saya, murah-murah aje

metoo angela

Dijamin ianya berkualiti tinggi ^_^

  •  MATERIAL: PP COTTON (very comfortable to hug and high quality)
  • HEIGHT: 10inch (~25cm-30cm from head to toe)
  • Price : RM40 termasuk postage, sabah/sarawak add rm3 je.

Ok Berminat boleh SMS/Whatsapp saya 011-19910373, harga kasih sayang diberikan, RM40 termasuk postage ke Semenajung Malaysia, Sabah Sarawak RM45.

18 Thoughts on “MeToo Angela Doll Murah Malaysia

  1. Macam tak baloi je bagi doll ni kat ehem2 comel. haha
    kalau la ada adik perempuan kecik lagi ok jugakk.. comel.. ni semua dah besar :)
    Syahril Hafiz recently posted..E -COMMERCE Menakluk Asia TenggaraMy Profile

  2. comel n cantik…. ;-)
    syamila recently posted..Peniaga Online Tumbuh Bagai CendawanMy Profile

  3. Anak saudara mesti suka ne doll ne.
    Fizon recently posted..Contoh Surat Kelulusan CutiMy Profile

  4. nak dapatkan satu untuk anak

  5. nanti dah dapat anak boleh beli satu

  6. kalau anak yang keluar nanti girl saya belikan yang ini
    azlanvai recently posted..Kisah hari ini untuk anda renungkanMy Profile

  7. Emm cantiknya..tapi anak saya kalau beli ni rasanya tak lama dia main..kan hilang tangan, hilang kaki dibuatnya..hehe
    Hafizul recently posted..Keuntungan Daripada Belajar MenjahitMy Profile

  8. cantik banget ni angela doll-nya, saya saja yang sudah dewasa pengen juga mengoleksinya
    Rina recently posted..Create A Form Validation With jQuery Without PluginsMy Profile

  9. mamaadelia on February 13, 2014 at 1:26 am said:

    K.yan..nk sgt beli… klu beli lbh dr 1 agak2 blh dpt murah lg x?? Plzzzz…

  10. waww… comelnya ni boneka.. jadi pengen beli.. hihi ^,^
    pejvaknews recently posted..Use Toy Clearance Sales to Save MoneyMy Profile

  11. cute2 jer semua tapi nak beli nih kena fikir 4-5x la plak… toys kat umah da berlambak da yan… bebudak nih main kejap2 jerr.. pas tuh sepahnye yg lebih… huhuhuu…
    RinnAzrinah recently posted..Teratakarmoo..My Profile

  12. comel-comel..
    mcm ttak sesuai jer dgn Nufail
    Mus recently posted..Aktiviti SCAM Jual Nama AirAsia Melalui ‘AirAsia Car Sticker Scheme’My Profile

  13. alalala… comelnya…
    Aya recently posted..8 Tips Memilih Produk Kesihatan dan KecantikanMy Profile

  14. comelnya patong tu dalam masa yang sama menakutkan pun ada. hehe, tetiba teringat pula kisah The conjuring.
    Bahrain recently posted..Pengalaman Temuduga Buat Kali PertamaMy Profile

  15. lepas ni kalau akak ada anak perempuan pasti beli banyak barangan dan baju untuk dia kan… :)
    Juan recently posted..Cara Hasilkan Jualan Produk Affiliate Dari Blog Dengan BerjayaMy Profile

  16. macam pernah dengar je pasal patung ni. tak silap saya harga dia mahal. tapi kalau kak yan jual dalam rm40-45 camtu, kire murah lah…

    gud luck kak yan. semoga murah rezeki.

  17. Memang comel anak patung. Kalau ada anak perempuan boleh dapatkan satu.
    akubiomed recently posted..Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation