Fesyen Tudung Masa Kini

Assalammualaikum, nak cerita tentang fesyen tudung masa kini, dah macam trend pulak kan?, dah tu fesyen macam-macam, nak pulak fesyen nak comel-comel gitu, sebagai sebuah negara yang mempunyai bilangan penduduk beragama Islam yang ramai, sudah semestinya bukanlah satu kejanggalan jika melihat ramai wanita yang memakai tudung macam negara kita ni.

tudung

Tidak kira sama ada di kawasan bandar dan urban seperti Kuala Lumpur mahupun kawasan luar bandar, kita boleh lihat pelbagai wanita dan remaja daripda peringkat umur berbeza mengenakan tudung di mana-mana sahaja. muslimah bertudung juga boleh berfesyen dengan tudung yang comel-comel.

tudung

Kemunculan ramai selebriti terkenal yang berhijrah untuk berhijab sedikit sebanyak membantu perkembangan pasaran tudung di Malaysia. Antara contoh selebriti yang memberikan impak positif seperti penyanyi tersohor Malaysia, Dato’ Siti Nurhaliza, Mizz Nina, Raja Farah, Diana Amir, Eja, pelakon hebat Fauziah Ahmad Daud sehinggalah ke pengarah tersohor Erra Fatima dan ramai lagi lah.

Tidak boleh dinafikan penglibatan nama-nama terkenal ini adalah antara punca permintaan yang semakin tinggi terhadap tudung. Malah dengan kemunculan blogshop dan online shopping website di Malaysia yang bagai cendawan tumbuh selepas hujan memberikan peluang yang lebih banyak buat pembeli.

tudung

Oklah, nak share juga ni, kini anda boleh beli tudung online dengan lebih mudah melalui langkah-langkah pembelian yang senang dan selamat di Zalora My sebagai contoh. Mereka menawarkan koleksi scarves daripada pelbagai jenama terkenal antarabangsa dan tempatan. Hadir dengan kualiti yang cukup memuaskan, dapatkan tudung dengan harga istimewa di Zalora Malaysia. Ikuti Zalora juga melalui Zalora Google+ untuk berita dan perkembangan dunia fesyen yang terkini!

- Happy Shopping ^_^

24 thoughts on “Fesyen Tudung Masa Kini

  1. Lamanyaa tak baca blog kak yan… Huuu
    Bagi saya fesyen tudung ni macam2 belit sana sini jangan terbelit dh la kan.hee tp kalau fesyen turban ni macam err err burukk heeeee

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge