Plastik Pos Laju Murah

Assalammualaikum, alahai kesiannya tengok blog ni tetiba je tuannya macam tak peduli hehee, sabar ye sayang insyaALLAH sikit hari lagi semuanya akan pulih seperti biasa, insyaALLAH. Sibuk sangat sampai tak menang tangan melayan Mesej, sms, whatsapp. Alhamdulillah

plastik pos laju murah

Nak tanya, korang tau tak kat mana nak beli Plastik Pos Laju Murah??, maklumlah dah meniaga online ni, jadiknya plastik pos laju ni lah jadi sahabat baik hihihi.

Saya ada juga google “Plastik Pos Laju Murah” oklah ada juga jumpa, tapi kot lah kengkawang ada kenal atau tahu kat mana jual Plastik Pos Laju lagi murah. Ye nak murah sebab nak berjimat, semua pun sekarang dah mahal, kangkung je murah kehkeh.

Dulu-dulu plastik ni free je hiks, nasib lah tak berapa mahal, oklah nanti share ye diruangan komen ni kat mana tempat jual Plastik Pos Laju tu. Terima kasih semua ^_^

30 Comments on Plastik Pos Laju Murah

  1. rea
    May 28, 2014 at 9:03 pm (3 months ago)

    Excellent post. I was checking constantly this weblog and
    I am inspired! Extremely helpful information specially the last phase
    :) I maintain such information a lot. I used to be looking
    for this particular info for a long time. Thanks
    and good luck.
    rea recently posted..reaMy Profile

    Reply
  2. Siti Hipmom
    February 6, 2014 at 11:29 pm (7 months ago)

    Kak, di pejabat pos laju sekarang dah jual flyer. Kos dalam 11 sen je satu. Baru je dorang buat ni, dalam minggu ni. Saya dah dapat dari pejabat poslaju kota bharu, dan saya rasa pejabat pos lain pun ada buat juga. cubalah tanya staf kaunter pos laju tu.
    Siti Hipmom recently posted..From Japan to Florida!My Profile

    Reply
  3. Gilbert
    January 21, 2014 at 7:59 am (7 months ago)

    Howdy very nice web site!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark
    your blog and take the feeds also? I am happy to search out so many
    helpful info here within the put up, we need
    develop more techniques on this regard, thank you for sharing.
    . . . . .

    Here is my weblog Managed IT Services, Gilbert,
    Gilbert recently posted..GilbertMy Profile

    Reply
  4. Wildan Susu Kambing
    January 18, 2014 at 5:36 pm (7 months ago)

    Bagus, ni boleh guna untuk poskan susu kambing ni… cuma xpasti kemek x kotak kalau pakai plastik ni…

    Reply
  5. Kad Kahwin Cantik
    January 18, 2014 at 5:33 pm (7 months ago)

    ada yang murah tapi x pasti berapa murah tu..rasanya lebih kurang je kot

    Reply
  6. Juan
    January 18, 2014 at 12:59 am (7 months ago)

    adik saya ada juga terlibat dalam bisnes online dan guna plastik pos pos ni, x tau plak harganya berapa, hehehe
    Juan recently posted..Cara Buat Duit Dengan AffiliateMy Profile

    Reply
  7. mm
    January 15, 2014 at 6:15 pm (7 months ago)

    hai kak yan. lamenye tak blogwalking blog kak yan. hehe.. haritu ada ternampak satu website ni jual plastik untuk pos. tapi tak sure plastik jenis camne

    ira nak tanye sikit, kalau nk pos laju, tak semestinya kene ade cop dia kan. tak kesah jenis plastic macam mane kan. sorry banyak tanye. hehe

    Reply
  8. ejam
    January 15, 2014 at 4:38 pm (7 months ago)

    plastik poslaju memang dapat permintaan tinggi, kena sediakan stok lebih sepanjang masa senang nak menghantar barang yang dibeli pelanggan.
    borang poslaju juga penting untuk di topup..hehe
    ejam recently posted..Sedapnya Cakar Ayam.My Profile

    Reply
    • yanmie
      January 15, 2014 at 4:43 pm (7 months ago)

      betul sangat tu ej, tempat keje abang sebelah aje dengan pos laju tu, so pesan kat dia je minta tolong poskan, tulis borang pos laju sesiap. tp td borang dpt sikit je dalam 30 helai, macam tak cukup je, plastik ada 60 helai..takpelah slow2 hihihi
      yanmie recently posted..Plastik Pos Laju MurahMy Profile

      Reply
  9. afif
    January 15, 2014 at 4:35 pm (7 months ago)

    ala.ingat kan akak dah ada supplier poslaju..hehe..saya pu masih cari kak..
    afif recently posted..Blogging vs bisnes onlineMy Profile

    Reply
    • yanmie
      January 15, 2014 at 4:35 pm (7 months ago)

      iyeee tadi nak ambik tapi bila fikir balik macam tak berbaloi sebab benda2 pos semuanya biasanya ringan2 aje. cuma plastik S xmuat. tu kena beli plastik aje, kensel amik prepaid heheee…nak jimattt
      yanmie recently posted..Plastik Pos Laju MurahMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge