Assalammualaikum, alahai kesiannya tengok blog ni tetiba je tuannya macam tak peduli hehee, sabar ye sayang insyaALLAH sikit hari lagi semuanya akan pulih seperti biasa, insyaALLAH. Sibuk sangat sampai tak menang tangan melayan Mesej, sms, whatsapp. Alhamdulillah

plastik pos laju murah

Nak tanya, korang tau tak kat mana nak beli Plastik Pos Laju Murah??, maklumlah dah meniaga online ni, jadiknya plastik pos laju ni lah jadi sahabat baik hihihi.

Saya ada juga google “Plastik Pos Laju Murah” oklah ada juga jumpa, tapi kot lah kengkawang ada kenal atau tahu kat mana jual Plastik Pos Laju lagi murah. Ye nak murah sebab nak berjimat, semua pun sekarang dah mahal, kangkung je murah kehkeh.

Dulu-dulu plastik ni free je hiks, nasib lah tak berapa mahal, oklah nanti share ye diruangan komen ni kat mana tempat jual Plastik Pos Laju tu. Terima kasih semua ^_^

30 Thoughts on “Plastik Pos Laju Murah

  1. Excellent post. I was checking constantly this weblog and
    I am inspired! Extremely helpful information specially the last phase
    :) I maintain such information a lot. I used to be looking
    for this particular info for a long time. Thanks
    and good luck.
    rea recently posted..reaMy Profile

  2. salam kak..
    utk pos laju, biase sy order kat fb je.. cepat n mudah..
    plastik boleh decide nk ade poket o x..
    hehehe..

    kak boleh masuk sini ya.
    https://www.facebook.com/PlastikPoslajuMurah

    selamat berniaga. hihi
    anne raihan recently posted..Twin Towers @ Live Konsert 2014 – Christina Aguilera, Rain and Craig DavidMy Profile

  3. Kak, di pejabat pos laju sekarang dah jual flyer. Kos dalam 11 sen je satu. Baru je dorang buat ni, dalam minggu ni. Saya dah dapat dari pejabat poslaju kota bharu, dan saya rasa pejabat pos lain pun ada buat juga. cubalah tanya staf kaunter pos laju tu.
    Siti Hipmom recently posted..From Japan to Florida!My Profile

  4. Bisnes makin berkembang maju nampak,

    Apapun salam perkenalan dan semoga berjumpa lagi
    Akmal Zaidi recently posted..Top 7 Universiti In MalaysiaMy Profile

  5. banyaknya.

    ini bisnes mesti manyak maju punya. kan?
    Encik Seminar recently posted..Rahsia Buat Duit dengan Rumah LelongMy Profile

  6. nampaknya Kak Yanmie banyak order nie mesti beli plastik laju
    sukses selalu ya
    Rina recently posted..How To Create An Analog Clock With jQuery And CSS3My Profile

  7. Aik. Plastik ni kena beli jugak ke? Ingatkan free je. huhuhuu
    Ammar recently posted..Video Penjual Putu Kena LanggarMy Profile

  8. Kak Yan bisnes online apa tu? :)
    Aya recently posted..Komisen Tidak Dibayar Oleh Jobdirumah.comMy Profile

  9. I am regular reader, how are you everybody? This article posted at this web site is actually
    fastidious.

    Take a look at my page :: NC IT Outsourcing (http://www.thephp.us)
    http://www.thephp.us recently posted..http://www.thephp.usMy Profile

  10. Howdy very nice web site!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark
    your blog and take the feeds also? I am happy to search out so many
    helpful info here within the put up, we need
    develop more techniques on this regard, thank you for sharing.
    . . . . .

    Here is my weblog Managed IT Services, Gilbert,
    Gilbert recently posted..GilbertMy Profile

  11. saya register jer poslaju.. kalau post produk turun berat badan biasa kecil2 jer.. flyers biasa medium jer.. kalau banyak baru large flyers klik link ini untuk lihat produk kami..
    turun berat badan recently posted..Harga Borong Shape Plus | Ganjaran “Hot Sale” Bulan November 2013My Profile

  12. Bagus, ni boleh guna untuk poskan susu kambing ni… cuma xpasti kemek x kotak kalau pakai plastik ni…

  13. ada yang murah tapi x pasti berapa murah tu..rasanya lebih kurang je kot

  14. Rasanya free je kot… kena bayar ke?

  15. adik saya ada juga terlibat dalam bisnes online dan guna plastik pos pos ni, x tau plak harganya berapa, hehehe
    Juan recently posted..Cara Buat Duit Dengan AffiliateMy Profile

  16. Packaging penting bagi memastikan barangan yang dihantar berada didalam keadaan baik apabila sampai ke tangan pelanggan.
    akubiomed recently posted..Huru hara dengan Kitab Teknik Seo Merah JambuMy Profile

  17. rasanya kat fb hari tu ada.. siap jual bubble wrap.. sticker fragile lagi..
    Mus recently posted..Barangan Penting Untuk Dibawa BercutiMy Profile

  18. hai kak yan. lamenye tak blogwalking blog kak yan. hehe.. haritu ada ternampak satu website ni jual plastik untuk pos. tapi tak sure plastik jenis camne

    ira nak tanye sikit, kalau nk pos laju, tak semestinya kene ade cop dia kan. tak kesah jenis plastic macam mane kan. sorry banyak tanye. hehe

  19. besenya jual katne eh palstik tu. harga brape?
    Que recently posted..Jadual & Keputusan Badminton Terbuka Malaysia 2014 Maybank | Lee Chong WeiMy Profile

  20. hmm.. ape yang dijual tuu… ? heee
    Farzli recently posted..Aku dan basikal putihMy Profile

  21. fuhh..borong plastik nampaknya ni..
    guliroket recently posted..Dato’ Hasbullah Awang TRANSFER ke Astro Arena.My Profile

  22. Saya pun tengah cari yang murah.. Untuk poskan design-design Quilling yang ditempah oleh pelanggan isteri saya… ;)
    Anuar recently posted..Review buku Pilihan Encik Titan dan Encik Fadhil dalam Giveaway Pertama Blog Coretan Anuar 2014My Profile

  23. plastik poslaju memang dapat permintaan tinggi, kena sediakan stok lebih sepanjang masa senang nak menghantar barang yang dibeli pelanggan.
    borang poslaju juga penting untuk di topup..hehe
    ejam recently posted..Sedapnya Cakar Ayam.My Profile

  24. ala.ingat kan akak dah ada supplier poslaju..hehe..saya pu masih cari kak..
    afif recently posted..Blogging vs bisnes onlineMy Profile

  25. yg prepaid ada promo kak yan, buy 10 free 1 ..:-)
    JMR recently posted..Ayam Teriyaki Sedap – Kenny’s Teriyaki Chicken di Kenny Rogers RoastersMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation