Order Makanan Online Dari Foodpanda Delivery

Assalammualaikum, agak-agak malas nak masak, ajak je family gi makan kat luar, habis cerita!, tapi tulah selera nak makan nasi ayam, dah macam orang mengidam sungguh ehehe, apa lagi ke Jusco ler kami mencari nasi ayam.

the chicken rice shop

Sampai je kat The Chicken Rice Shop barulah saya teringat, Ya Rabbi kenapa tak terfikir nak Order Makanan Online Dari Foodpanda Delivery?,¬†ada banyak senarai restoran di FoodPanda tu heemm, adeiiii kalau tak jimat masa, tenaga, minyak, parking…semua benda jimat ermm…sekarang ni kena pandai berjimat, semua barang pun naik.

the chicken rice shop

mengidam makan nasi ayam ni bukan sekali je, punyalah sedap kan….dah teringat yang FoodPanda ada buat servis delivery, order online jelah dari FoodPanda, habis cerita!, dah tu bukan takat ada nasi ayam tu je, macam-macam lagi ada, memang mengundang sungguhlah tengok senarai menu dalam web FoodPanda tu!

Kat tempat saya ni banyak restoran dalam list FoodPanda tu, yeayyy!!!! lepas ni main order jelah, jimat segala-galanya hihihi.

29 Comments on Order Makanan Online Dari Foodpanda Delivery

  1. RinnAzrinah
    February 11, 2014 at 8:35 am (7 months ago)

    kena tengok coverage jugak kot… tempat sy tuh mcd yg sekangkang kera kat meru tuh pun x cover utk delivery services… tension jer…
    RinnAzrinah recently posted..Teratakarmoo..My Profile

    Reply
  2. wawa
    January 23, 2014 at 12:13 pm (7 months ago)

    Wah baru tahu ada online delivery utk semua restoran. selalunya kalu nak order kenny rogers direct ke website diorg je. Info yang baik.

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge