Blog SuperMak


Assalammualaikum, agak-agak malas nak masak, ajak je family gi makan kat luar, habis cerita!, tapi tulah selera nak makan nasi ayam, dah macam orang mengidam sungguh ehehe, apa lagi ke Jusco ler kami mencari nasi ayam.

the chicken rice shop

Sampai je kat The Chicken Rice Shop barulah saya teringat, Ya Rabbi kenapa tak terfikir nak Order Makanan Online Dari Foodpanda Delivery?, ada banyak senarai restoran di FoodPanda tu heemm, adeiiii kalau tak jimat masa, tenaga, minyak, parking…semua benda jimat ermm…sekarang ni kena pandai berjimat, semua barang pun naik.

the chicken rice shop

mengidam makan nasi ayam ni bukan sekali je, punyalah sedap kan….dah teringat yang FoodPanda ada buat servis delivery, order online jelah dari FoodPanda, habis cerita!, dah tu bukan takat ada nasi ayam tu je, macam-macam lagi ada, memang mengundang sungguhlah tengok senarai menu dalam web FoodPanda tu!

Kat tempat saya ni banyak restoran dalam list FoodPanda tu, yeayyy!!!! lepas ni main order jelah, jimat segala-galanya hihihi.

29 Thoughts on “Order Makanan Online Dari Foodpanda Delivery

  1. kena tengok coverage jugak kot… tempat sy tuh mcd yg sekangkang kera kat meru tuh pun x cover utk delivery services… tension jer…
    RinnAzrinah recently posted..Teratakarmoo..My Profile

  2. kalow harganya bersahabat dengan kantong pelajar seperti aku sangat cocokk….boleh coba tu..;D
    autostaffer.com recently posted..Tune yourself with the best performance softwareMy Profile

  3. jadi bisa makan walaupun sibuk..cukup pesan antar saja..hee
    helpingcents recently posted..Tips For Buying SunglassesMy Profile

  4. Lama tak mai sini,sampai makanan pun boleh order online.
    Razlan recently posted..Surat Rayuan Mohon Kerja SemulaMy Profile

  5. foodpanda ni support semua tempat ke?
    Encik Seminar recently posted..Tanya 40 soalan kepada Lawyer Hartanah.My Profile

  6. emm terliur tengok semua orang menikmati makanan
    ajumohit recently posted..Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.comMy Profile

  7. Ajiblah, hanya lewat online dah bisa order dan dikirim ke rumah …
    fauzie recently posted..Best Of Popular Free SEO Friendly Blogging PlatformsMy Profile

  8. Kalau ada order delivery bagus tu, mempermudah kita tanpa perlu repot untuk pergi ke restorannya langsung secara kita kan punya anak yang masih balita, kalau sering diajak keluar mereka bisa kecapekan tu …
    Nice share, selamat menikmati bersama keluarga :)
    Rina recently posted..Basic CSS Tutorial : Create CSS Style For Form, Input, Select And TextAreaMy Profile

  9. Kalau order dia terus hantar rumah ke? Lokasi mana boleh?
    Ammar recently posted..Video Penjual Putu Kena LanggarMy Profile

  10. oh nanti nak cubalah guna servis Food Panda jugak…
    papa mifz recently posted..Conteng Dinding , Sowee MamaMy Profile

  11. Wah baru tahu ada online delivery utk semua restoran. selalunya kalu nak order kenny rogers direct ke website diorg je. Info yang baik.

  12. wow…siap ada delivery lagi…mmg dah mudah sangat skrg ni…haha
    Zura Rahman recently posted..My travel wishlist 2014My Profile

  13. Nyam.. Nyam… sedapnya kak yan.. hehee
    Aya recently posted..Cintaku Berputik Pada Encik ShakleeMy Profile

  14. Advantage untuk yang tinggal area pekan dan bandar besar… tempat saya walaupun ada Chicken Rice Shop masih belum ada delivery… kena turun Klang la nampaknya… hehehehe
    hazman aka species1980 recently posted..HAZMAN vs FOOD – Restoran DOWNTOWN KLIA SEAFOODSMy Profile

  15. wow, order secara online terus, memang mudah
    Juan recently posted..Cara Memohon Kerja Kerajaan Tanpa Melalui SPAMy Profile

  16. Mudah buat pesanan secara online. Tak keluar peluh.
    akubiomed recently posted..Tapis kentut dengan seluar dalam high techMy Profile

  17. buger food panda terbaik … sedap nya irfan makan.
    puanbee recently posted..Misi mencari baju pengagkap selesaiMy Profile

  18. fuhh..semangat betul irfan ye..
    ohcikgu recently posted..Tips Pengurusan Masa mengikut Hukum Parkinson dari Dr InspirasiMy Profile

  19. bile dah order online, goyang kaki pun makanan leh sampai.. haha..
    Farzli recently posted..Perginya seorang sahabat alam mayaMy Profile

  20. irfan boleh tengok web foodpanda tu yer, nak makan apa bagitau ibu nanti ibu calling2.order..sampai…hehe
    ejam recently posted..Disiplinkan Diri Dengan Botol Air 2 Liter dan 3 Liter.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation