Model Cilik Butik Baby Ibu

Assalammualaikum, 2014 Permulaan Yang Baik, dapat buka Butik Baby Ibu, Alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, syukur sangat atas rezeki yang ALLAH SWT berikan, Fokus 2014 untuk lebih berjaya dalam hidup amin, doakan ye ^_^

baju baby gap

Model Cilik Butik Baby Ibu, terima kasih sayang banyak membantu dalam mempromosikan baju-baju jualan di Butik Baby Ibu hehee, untung ada anak kecil ni, takperlu cari model lain, suruh aje anak sendiri jadi model, habis cerita, modal pun jimat kikiki.

baju baby gap

Untuk baby Irfan, upahnya senang aje, setiap stok baju-baju yang sampai, mana yang muat dengan dia semua dia pulun dulu hehee, untung dia mak meniaga baju-baju baby ni.

baju baby gap

Baju dan seluar yang digayakan adalah dari Brand Baby Gap, murah aje tak mahal mana pun RM23 tak termasuk postage, murahkan???, opsss kasut minion tak termasuk ye hahahahaa (sempat lagi tu buat promosi kikiki).

baju baby gap

Ok dah setel sesi bergambar dengan baby Irfan, bolehlah gambar-gambar comel dia tu dijadikan contoh untuk actual picture hihihi.

Apapun sebenarnya bisnes online ini adalah sampingan, saya masih lagi suri rumah sepenuh masa, suami dan anak-anak masih lagi keutamaan say, mereka lebih memerlukan saya. orang kata duit boleh cari tapi kasih sayang tak boleh dibeli. Oleh sebab itu saya lebih suka online menggunakan Smartphone/Tablet/iPad untuk online, jadi waktu saya tidak banyak terbuang didepan laptop sahaja.

Syukur juga punya suami yang sangat supportif, terima kasih abang!, isnin ni dapat hadiah “BESAR” yeayyy!! ehem…

Facebook : http://www.facebook.com/butikbabyibu

Instagram : http://www.instagram.com/ButikBabyIbu cari sahaja Butik Baby Ibu

- Jemput cuci mata hehee ^_^

14 Comments on Model Cilik Butik Baby Ibu

  1. Butik Nisya
    January 18, 2014 at 5:35 pm (8 months ago)

    Wah cute la baby tu. nanti bole la pinjam utk jadi model butik saya ya?
    butiknisya.com

    Reply
  2. syu90
    January 11, 2014 at 11:53 pm (8 months ago)

    comel model cilik tu..hehe..untung irfan..leh slalu pkai bju cntik2..
    syu90 recently posted..Lokasi Travel pilihanMy Profile

    Reply
  3. IQROZEN
    January 11, 2014 at 2:25 pm (8 months ago)

    Nice pict, may to be a good generation

    Reply
  4. Anonymous
    January 11, 2014 at 11:29 am (8 months ago)

    comelnya anak akak

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge