Assalammualaikum, 2014 Permulaan Yang Baik, dapat buka Butik Baby Ibu, Alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, syukur sangat atas rezeki yang ALLAH SWT berikan, Fokus 2014 untuk lebih berjaya dalam hidup amin, doakan ye ^_^

baju baby gap

Model Cilik Butik Baby Ibu, terima kasih sayang banyak membantu dalam mempromosikan baju-baju jualan di Butik Baby Ibu hehee, untung ada anak kecil ni, takperlu cari model lain, suruh aje anak sendiri jadi model, habis cerita, modal pun jimat kikiki.

baju baby gap

Untuk baby Irfan, upahnya senang aje, setiap stok baju-baju yang sampai, mana yang muat dengan dia semua dia pulun dulu hehee, untung dia mak meniaga baju-baju baby ni.

baju baby gap

Baju dan seluar yang digayakan adalah dari Brand Baby Gap, murah aje tak mahal mana pun RM23 tak termasuk postage, murahkan???, opsss kasut minion tak termasuk ye hahahahaa (sempat lagi tu buat promosi kikiki).

baju baby gap

Ok dah setel sesi bergambar dengan baby Irfan, bolehlah gambar-gambar comel dia tu dijadikan contoh untuk actual picture hihihi.

Apapun sebenarnya bisnes online ini adalah sampingan, saya masih lagi suri rumah sepenuh masa, suami dan anak-anak masih lagi keutamaan say, mereka lebih memerlukan saya. orang kata duit boleh cari tapi kasih sayang tak boleh dibeli. Oleh sebab itu saya lebih suka online menggunakan Smartphone/Tablet/iPad untuk online, jadi waktu saya tidak banyak terbuang didepan laptop sahaja.

Syukur juga punya suami yang sangat supportif, terima kasih abang!, isnin ni dapat hadiah “BESAR” yeayyy!! ehem…

Facebook : http://www.facebook.com/butikbabyibu

Instagram : http://www.instagram.com/ButikBabyIbu cari sahaja Butik Baby Ibu

- Jemput cuci mata hehee ^_^

14 Thoughts on “Model Cilik Butik Baby Ibu

  1. Wah cute la baby tu. nanti bole la pinjam utk jadi model butik saya ya?
    butiknisya.com

  2. untunglah irfan…
    Mus recently posted..Potraiture Nufail 11 BulanMy Profile

  3. huntunglaaaa irfan :)

    comel bangat pakai baju baby gap tu
    Ummi Hanie @ Nis Azmier recently posted..Cara buat duit sampingan dengan StreetDealMy Profile

  4. Kalau sudah dewasa kelak baby Irfan bisa jadi model profesional tu
    Semoga makin sukses buat butik onlinenya :)
    Rina recently posted..How To Create A Simple Flat Calendar Table Using CSS And HTMLMy Profile

  5. Wah! untung la Kak Yan ada model percuma..encem pulak tu..hehe..
    Ita recently posted..Contest SEO – Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.comMy Profile

  6. Model berbayar atau tidak berbayar.

    Isteri tanya ada tak set baju untuk bayi kurang 5 bulan?
    akubiomed recently posted..SirapLimau bicara panas kisah rumah tangga dan wanitaMy Profile

  7. comel model cilik tu..hehe..untung irfan..leh slalu pkai bju cntik2..
    syu90 recently posted..Lokasi Travel pilihanMy Profile

  8. wow lawa warna baju dan seluar, hehhee
    Juan recently posted..Selok Belok Tender Perolehan KerajaanMy Profile

  9. Bergaya sakan si lik ni dengan rambut tercacak.
    Bahrain recently posted..Samseng Jalanan Di MalaysiaMy Profile

  10. Nice pict, may to be a good generation

  11. hoho…comel gagah perkasa irfan ni..
    ohcikgu recently posted..Makanan kantin sekolah naik harga.My Profile

  12. Anonymous on January 11, 2014 at 11:29 am said:

    comelnya anak akak

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation