2014 Permulaan Yang Baik – Butik Baby Ibu

Assalammualaikum, wowww tudia lama gila tak update blog, ini entry pertama tahun 2014 hehee, pembukaan tahun yang baik, alhamdulillah saya dapat buka 1 kedai online, sambil-sambil dari takde buat apa kan, siang hari saya berdua aje dengan Baby Irfan. Aiman dan Haziq Sekolah pagi petang.

butik baby ibu

Facebook Butik Baby Ibu

Jadi untuk hilangkan rasa bosan dan sesambil buat duit online, saya buka kedai, kedai barangan untuk bayi, kanak-kanak serta untuk ibu. Alhamdulillah berniaga sikit-sikit, jadi seronok pula, tu yang blog tak terupdate terus hehee, adeiii nanti kena susun balik jadual 2014 ni. apa pun blog dan bisnes online ni adalah sambilan, hobi orang kata. saya lebih fokus kepada keluarga, insyaALLAH.

instagram butik baby ibu

Instagram Butik Baby Ibu

Alhamdulillah…alhamdulillah…alhamdulillah…suka bila ada yang membeli barangan yang dijual, terima kasih!. pada rakan-rakan lain, jemput ke Facebook Butik Baby Ibu dan juga Instagram Butik Baby Ibu untuk cuci mata hehee.

– Happy~

You may also like

19 Comments

  1. magnificent post, very informative. I ponder why the other experts of
    this sector do not realize this. You should proceed your writing.
    I am confident, you’ve a huge readers’ base already!

    Visit my blog; Stanley
    Stanley recently posted..StanleyMy Profile

  2. Sweet blog! I found it while surfing around
    on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
    I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
    Many thanks

    my page … lilla
    lilla recently posted..lillaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge