Assalammuaaikum, time publish entry ini, saya masih berada di Mines Wonderland, jalan sakan 1 hari ni hahahaha, mujurlah Baby Irfan sangat sporting.

image

Terima kasih anak sebab buat perangai elok hari ni. tapi frust pulak tak dapat nyusukan dia ni. tak jumpa port yang sesuai. tak jumpa surau di Mines Wonderland ni, tak jalan sangat pun tak reti tanpa suami hahha adeii teruk betul.

image

Sudahnya masuk secret recipe, orderkan Creme Brule Cheesecake untuk Baby Irfan, ganjaran makan sedap-sedap sebab buat perangai elok hahahha, untunglah baby makan cheesecake, moga tak kembung perut, kalau tak ibu tumbuk muka ibu kalau Irfan kembung perut haahaaa.

image

Oklah sambung suap dia, terima kasih sudi baca hihi. nanti kita entry pasal event blogrrr tadi ye.

Sent From My Gadget

12 Thoughts on “Peneman Hujung Minggu

  1. Teman hujung minggunya benar2 menggugah selera, pasti si kecil suka banget …
    fauzie recently posted..Best Of Popular Free SEO Friendly Blogging PlatformsMy Profile

  2. huntung irfan yerr…

    creme brulee… nmpk nama tu dlm games masak2… cedap ek? klu ada chesse2 ni mesti sedap kan
    Ummi Hanie @ Nis Azmier recently posted..Si kecil 7 mingguMy Profile

  3. alahai..comelnya irfannn makan bersuap..
    encik bakul recently posted..Bagaimana cara nak buat duit dengan Jobdirumah?My Profile

  4. Hummm nyummy, senangnya tu baby Irfan …
    Selamat menikmati Creme Brule Cheesecake, Baby Irfan :)
    Rina recently posted..Learn PHP File Operations : Fopen(), Fgets(), Feof(), Fread(), Fwrite(), Fputs() FunctionMy Profile

  5. Comelnya anak ni !!

  6. geramnya tgk pipi baby irfan.. mcm nak cubit2 jerk.. kikiki
    ct hajar d’anggun recently posted..SHAWL CASA RUBIA 2 TONEMy Profile

  7. salam berkenalan… ;)

  8. Tak pernah pergi pun tempat tu, seronok ke? ada apa yang menarik?.
    Mohd Shubhi recently posted..Maklumat bengkel menilai potensi perniagaanMy Profile

  9. Semangat betul..hari-hari pekena cheese cake ke. hehe
    Man recently posted..4 Kerusi Pejabat Yang Boleh Dipertimbangkan Untuk BeliMy Profile

  10. comel nya irfan … untung la …acik nak kek jugak
    puanbee recently posted..Persediaan buka sekolah 2014My Profile

  11. dah macam zangieff dah irfan nih. haha..
    titan recently posted..Mari melancong ke Banting.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation