Assalammualaikum, saya dengan ini ingin mengajak rakan-rakan yang lain untuk menyertai iMoney + RHB Giveaway iPhone Contest, caranya sangatlah mudah, silap haribulan korang salah seorang yang dapat iPhone tu, perghhh!

contest iPhone

Ok tak nak membebel panjang, ikuti langkah dibawah untuk menyertai giveaway ini.

Cara menyertai :-

  1. Hanya Add “@iMoney” di KakaoTalk sebagai Plus Friend anda
  2. Layari  www.imoney.my/win-iphone untuk menyertainya

Terma & Syarat

  1. Contest ini berlangsung dari 2-24 December
  2. Pemenang akan diumumkan melalui Fanpage RHB  fb.com/RHBGroup

Pemilihan pemenang berdasarkan Cabutan bertuah, Senang je kannnnn??? so tunggu apa lagi..jomlah cuba, tak rugi dan tak keluar modal pun.

- Saya dah join ^_^

16 Thoughts on “iMoney + RHB Giveaway iPhone Contest

  1. menarik nih , mesti ramai yang join punya…
    papa mifz recently posted..Ramalan Cuaca di Kuala Terengganu ( 10/12/2013 – 16/12/2013 )My Profile

  2. Cara menyertai contest dari Imoney ni lumayan mudah..
    Seomoga sukses :)
    Rina recently posted..Best List To Get Free Stock Photos And Images For Your WebsiteMy Profile

  3. fuhh..ada contest iphone lagi..
    encik bakul recently posted..Orang Wanita memang susah nak bekerja dari rumah. Betulkah?My Profile

  4. wah~ best kalau dapat menag iphone 5~ good luck~ ;)
    Akuro San recently posted..Contest SEO EridyMy Profile

  5. patut la tiba2 kakyan ada kakao hahahhaa … larikk
    puanbee recently posted..Wajib ada bila anak demam + selsemaMy Profile

  6. oii senang gila , nak join laaaa …

    iphong 5 … come to mama .. :)
    puanbee recently posted..Wajib ada bila anak demam + selsemaMy Profile

  7. Wow macam menarik je contest ni kak yan.. :)
    Aya recently posted..Komisen Tidak Dibayar Oleh Jobdirumah.comMy Profile

  8. hadiah besar. good luck kak yan dan semua peserta.
    Denaihati recently posted..WordPress Master Class dan Insentif bulananMy Profile

  9. Mesti mau join…demi iPhone :)
    Malaysia Tercinta recently posted..Memahami Kadar Tarif Baru Elektrik 2014My Profile

  10. mcm menarik je nie..
    syu90 recently posted..Pemenang Simple Giveaway by Syuhada SallehMy Profile

  11. owh begitu mudah. kne install balik ;P
    Que recently posted..Jadual & Keputusan Penuh Bola Sepak Sukan SEA 2013 Harimau MudaMy Profile

  12. demi nak join contest ni, terdonlod kakaotalk. hahaha.. moga ada rezeki tapi sebab senang sangat macam susah jek, huhuu
    muja recently posted..Mujadafewa, Mastura Rara dan Hazanis BerdatingMy Profile

  13. Bestnya.. Daftar jer, dan tunggu rezeki untuk menang… I like it..
    Anuar recently posted..Penangan Facebook AdsMy Profile

  14. memang mudah. Kakotalk nak kena download nie..
    Bahrain recently posted..Banjir Besar Di Kuantan, PahangMy Profile

  15. Eh mudahnya hendak sertai contest ini.

  16. Caranya mudah…kena join ni…thx kak yan coz bgtau :)
    ejam recently posted..Menidurkan 2 Hero Serentak.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation