Shopping Online Skirt Muslimah di Bachplussize

Assalammualaikum, tercari-cari skirt muslimah?, boleh cuba Shopping Online Skirt Muslimah di Bachplussize, cantik-cantik skirtnya, saya pun ada 2 skirt dari Bachplussize ni. Kain dan kualiti menepati citarasa saya, memang best lah!.

yanmie

Sebelum ni nak cari Skirt labuh macam ni sangatlah susah, yelah ada pun pakai tak selesa, yang ni kainnya lembut, sejuk je pakai, kainnya pun ringan, tak berat macam skirt-skirt saya sebelum ini, yang paling best sebab getah pinggangnya sangat selesa, faham jelah bila badan comel ni, perut buncit kalau pakai getah dipinggang jadi berlipat getah skirt tu hahahaa opsss!!!.

skirt muslimah

Tapi dengan Skirt dari Bachplussize ni masalah tersebut tidak ada, memang puas hati betullah. korang nak order boleh tengok skirt-skirt cantik diorang kat Instagram Bachplussize, search aje ok!.

skirt muslimah paisley

Gambar blur, anak yang snap kehkeh…layan jeler~

Banyak pilihan skirt english style, paisley dengan corak yang cantik-cantik, material kain dari cotton dan lycra.

bachplussaiz

Instagram http://instagram.com/bachplussize

Dengarnya skirt di Bachplussize begitu laris bak pisang panas, jomlah shopping disana, saya pun suka ni sebab selesa sangat pakai. Berminat boleh Whatsapp ataupun mesej 012-3203035 atau email kepada Hidayah.bach@yahoo.com

Selamat bershopping ye, serius puas hati~

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

11 thoughts on “Shopping Online Skirt Muslimah di Bachplussize

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge