Review Ephyra – Puas Hati!

Assalammualaikum, alhamdulillah dah 2 bulan saya mengambil Produk Ephyra, Review Ephyra – Puas Hati sangat, sekarang ni saya akan meneruskan pengambilan Produk Ephyra dengan kotak ke 3, alhamdulillah. Bukan senang nak jatuh hati dengan produk macam ni.

ephyra

Trial pack tu kakak dah booking, katanya nak try, kalau ok dengan dia maka dia pun akan turut sama ber”Ephyra” macam saya hihihi.

review ephyra

Yeayyy saya dapat mug baru hihihi

Ok Review Ephyra 2 bulan sepanjang saya guna, alhamdulillah masalah keguguran rambut semakin berkurangan, seronok sangat, kalau tak sebelum ni teruk juga masalah rambut gugur saya ni.

facebook

Paling best, kakak yang jarang sekali “memuji” adiknya pun dah mula puji hahahhaa, ok macam mimpi je, sebabnya dia ni kalau sampai puji tu maksudnya memang betul lah tu, sebab bukan senang dapat pujian dari dia hahahaa.

yanmie

Gambar suci murni, lepas amik wudhu, tanpa bedak or apa-apa aje~

Baru ni saya ada Video Call dengan kakak, katanya pipi saya pink-pink gitu macam pakai blusher, heheee, saya akui yang ephyra ni buat kulit kita nampak muda remaja gitu.

yanmie

Saya takdelah putih melepak macam orang lain tu, sebab saya ni semula jadi kulit hitam manis eheemm…heheee, jadi nak kata perubahan kulit jadi putih tu takdelah, cerah sikit yeee adaaa hihi.

majlis ihtifal little caliphs

selfie dengan lenovo

Tanpa makeup dan lipstick, sapu fondation dan bedak aje

Paling best, cuba perhati semua gambar saya, apa yang nampak lainnya??? heheee, bibir macam pakai lipstick kan?, itu yang menariknya tentang Ephyra ni, nampak muka kita bersih, liang roma mengecil, yang ni sungguh luar biasa kesannya, serius kagum!, jerawat tumbuh pun tak lama, kecut balik dek penangan Ephyra ni. Korang pun mesti try!, alaminya sendiri. saya berpuas hati.

irfan

Tiap kali ibu minum dia pun nak, ni aksi tak menyabar hehee

irfan

Kelmarin terima kotak ke 3 Ephyra, budak kecik tu yang over excited kikiki

Saya sebenarnya seorang yang simple, kurang minat bermakeup, bila bermakeup orang mulalah tak kenal, nampak cantik kot sebab jarang bermakeup hahaha…ok perasan jap hehehee

Promosi untuk pembaca blog saya :-

Hanya mention nama blog : yanmieonline.com dan anda layak mendapatkan harga promosi untuk produk Ephyra ni!, 2 kotak cuma RM 380.00, harga 1 kotak RM 197.00 (mengandungi 30 sachet – 1 bulan).

 

Untuk maklumat lanjut, sila layari

1)website official – www.oceanlife2u.com

2)facebook- www.facebook.com/oceanlife2u

3)instagram- ephyra2u

Untuk info @ pembelian boleh email di info@oceanlife2u.com

Atau hubungi HQ : 0341417889 | sms 019 3999 238

Nak lagi senang contact saya terus di SINI, saya ada special price untuk pembaca blog saya!, tunggu apa lagi!

– Korang mesti try Ephyra ni, BEST!

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

10 thoughts on “Review Ephyra – Puas Hati!

  1. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619 (call/sms/whatsapp/line/viber/tango/kakao)
    Instagram: izzahadi
    izza_grrl@hotmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge