Blog SuperMak


Assalammualaikum ehemm best pulak OST Lagu Playboy Itu Suami Aku (Encik Mimpi – Rindukanlah), opsss!! tajuk drama ni jangan fikir sangat ye…drama je tu..bukan kita minta suami jadi macam tu, jangan salah faham, pandai-pandailah bezakan hiburan dan sesuatu yang serius ok, kita cerita pasal drama, bukan pasal siapa-siapa :P

Saya dengar dah lagu tema Playboy Itu Suami Aku, lagu encik mimpi yang bertajuk Rindukanlah, lagu ni rasa macam boleh hits juga ni, sekarang kan lagu yang top rentak ala-ala gini.

Mampukah drama ni mengatasi hits Love you mr. arrogant??

10 Thoughts on “OST Lagu Playboy Itu Suami Aku (Encik Mimpi – Rindukanlah)

  1. saya belum pernah dengar lagu ini, langsung saja dah saya dengarkan …
    Rina recently posted..Basic Tutorial : PHP mysql_real_escape_string() FunctionMy Profile

  2. laju betul kak yan ni update.. mesti ramai yang cari.. bila hari2 dgr kat tv top la lagu ni nanti.. :)
    muktasim recently posted..Fotografi perkahwinan murah 2014My Profile

  3. Suka bahagian korusnya. Drama baru ya? Sekarang susah nak ikuti drama TV3 sebab waktu siarannya tu.
    Kak Long Mawar Merah recently posted..KL Drift versi Adnan Sempit Tidak TersepitMy Profile

  4. encik mimpi ni dulu blogger jgk.. kenal blog dia awal tahun 2010.. time tu dia rajin updated blog dengan lagu yg dia cover dgn lagu yg dia reka sendiri…
    zie fauzi recently posted..Awas Ibu Hamil | Jangkitan Parasit KucingMy Profile

  5. baru 1st time dgr.. ha ha..
    Pas ni kalau layan drama mestirasa lagu nie best…
    fazrol recently posted..Awek lama ku Hanis Zalikha!My Profile

  6. Layan jugak lagu nie …best …… tq ….
    Azahairi recently posted..Majlis Perkahwinan Asraf dan Miza,Kota Kuala Muda, KedahMy Profile

  7. mesti ramai nak download lagu ni nanti.
    encik bakul recently posted..Bukti bayaran terbaru dari kerja JOBDIRUMAHMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation