Pinjam Stroller Jusco

Salam, semalam gi shopping dengan Baby Irfan dan Abang Ngah, leceh pulak nak bawa Stroller, kalau keluar dengan en.suami takpe juga, bukan apa sebab utamanya juga, saya tak reti nak tutup Stroller Baby Irfan hahaha, buka tahu tapi nak tutup tak tahu kikiki.

stroller jusco

Jadinya sebelum gi Jusco tu, saya google dulu, ok nasib baik Jusco ada sediakan Stroller untuk Baby, hanya tinggalkan Kad Pengenalan ataupun Lesen memandu, saya tinggalkan lesen memandu saja, isi-isi form gitu, dengan yakin tinggalkan lesen, tak pernah kot tinggalkan dokumen penting macam ni, selain masa gi Review Maxis10 hari tu je.

stroller sweet cherry3

Ni Stroller Baby Irfan, saya tahu buka, nak tutup tak reti kehkeh, sebabnya stroller ni siap boleh alih tempat sama ada nak baby menghadap kita atau menghadap kedepan, so bila saya dah alih, nak tutup balik dah tak reti wakakaka, suami cakap, awak kena belajar juga nak tutup benda alah ni :D

stroller jusco

Lena diulit mimpi, penat nunggu di Pejabat Pos, saya pos botol susu Aventnya, dah let go…dia pun tak guna, cukup lah 4 botol susu yang ada untuk kecemasan hihihi.

jusco bukit tinggi

Asal lalu sini mesti nak singgah erm…mujur Abang Long nya sekolah, comel juga kan stroller Jusco ni, boleh letak barang yang kita shopping tu dibawah stroller tu hihihi. tapi napatah sebelum ni tak perasan langsung pasal stroller baby ni, duk perasan troli untuk kana-kanak dengan wheelchair tu je.

jusco bukit tinggi

Sebelum balik, bawa dia makan, sian lapar, angkut dia balik dari sekolah, masih dengan pakaian sekolah.

- Nasib baiklah Baby Irfan nak duduk dalam stroller pinjam tu hihihi.

12 Comments on Pinjam Stroller Jusco

  1. yusri
    October 19, 2013 at 12:05 pm (11 months ago)

    First time tengok kat shopping complex ada stroller utk baby. Kat tpt lain xde kot.

    Reply
  2. eliss
    October 11, 2013 at 12:01 pm (11 months ago)

    my nayla tak pernah lagi duk dlm stroller..kalau bwk jalan still guna carrier lagi. skang ni hubby plak yg byk carry dia sebab dia dah berat :p
    eliss recently posted..Pengalaman pertama shopping di ZaloraMy Profile

    Reply
  3. Hazmin Hamudin
    October 9, 2013 at 10:21 pm (11 months ago)

    Lena je baby irfan tidur. Maknanya selesa la tu kan.
    Hazmin Hamudin recently posted..Esok Dah GajiMy Profile

    Reply
  4. Juan
    October 9, 2013 at 3:52 pm (11 months ago)

    lawa stroller nih

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge