Salam, semalam gi shopping dengan Baby Irfan dan Abang Ngah, leceh pulak nak bawa Stroller, kalau keluar dengan en.suami takpe juga, bukan apa sebab utamanya juga, saya tak reti nak tutup Stroller Baby Irfan hahaha, buka tahu tapi nak tutup tak tahu kikiki.

stroller jusco

Jadinya sebelum gi Jusco tu, saya google dulu, ok nasib baik Jusco ada sediakan Stroller untuk Baby, hanya tinggalkan Kad Pengenalan ataupun Lesen memandu, saya tinggalkan lesen memandu saja, isi-isi form gitu, dengan yakin tinggalkan lesen, tak pernah kot tinggalkan dokumen penting macam ni, selain masa gi Review Maxis10 hari tu je.

stroller sweet cherry3

Ni Stroller Baby Irfan, saya tahu buka, nak tutup tak reti kehkeh, sebabnya stroller ni siap boleh alih tempat sama ada nak baby menghadap kita atau menghadap kedepan, so bila saya dah alih, nak tutup balik dah tak reti wakakaka, suami cakap, awak kena belajar juga nak tutup benda alah ni :D

stroller jusco

Lena diulit mimpi, penat nunggu di Pejabat Pos, saya pos botol susu Aventnya, dah let go…dia pun tak guna, cukup lah 4 botol susu yang ada untuk kecemasan hihihi.

jusco bukit tinggi

Asal lalu sini mesti nak singgah erm…mujur Abang Long nya sekolah, comel juga kan stroller Jusco ni, boleh letak barang yang kita shopping tu dibawah stroller tu hihihi. tapi napatah sebelum ni tak perasan langsung pasal stroller baby ni, duk perasan troli untuk kana-kanak dengan wheelchair tu je.

jusco bukit tinggi

Sebelum balik, bawa dia makan, sian lapar, angkut dia balik dari sekolah, masih dengan pakaian sekolah.

- Nasib baiklah Baby Irfan nak duduk dalam stroller pinjam tu hihihi.

12 Thoughts on “Pinjam Stroller Jusco

  1. First time tengok kat shopping complex ada stroller utk baby. Kat tpt lain xde kot.

  2. Saya memang tiap kali gi Jusco kena pinjam stroller ni

    sebab takde stroller

    hehehe

    gebu gebannya baby sis Yanmie ni :)
    Pengedar Shaklee recently posted..Vitamin C Shaklee Sustained Release yang terlajak larisMy Profile

  3. macam happy je irfan yekk..
    encik bakul recently posted..Bukti bayaran terbaru dari kerja JOBDIRUMAHMy Profile

  4. my nayla tak pernah lagi duk dlm stroller..kalau bwk jalan still guna carrier lagi. skang ni hubby plak yg byk carry dia sebab dia dah berat :p
    eliss recently posted..Pengalaman pertama shopping di ZaloraMy Profile

  5. Lena je baby irfan tidur. Maknanya selesa la tu kan.
    Hazmin Hamudin recently posted..Esok Dah GajiMy Profile

  6. selesanya lah baby tidor … comey sungguh …
    Zawiah recently posted..Kedamaian Yang Ku CariMy Profile

  7. Kemudahan ini memudahkan ibubapa membeli belah. Cuma harap pihak AEON dapat menyah kuman setiap kali stroller ini digunakan.
    akubiomed recently posted..Monster High dan Universiti Limkokwing Universiti tunjukkan pendirian anti buli dengan cara kreatifMy Profile

  8. lawa stroller nih

  9. wife PM pun gagal bab2 tutup stroller nih…hehe
    papa mifz recently posted..Wordless Wednesday – Letih BerlegoMy Profile

  10. nampak selesa dan selamat stroller jusco ni, itulah pasal cukup lena baby irfan bermimpi
    Denaihati recently posted..WordPress Master Class dan Insentif bulananMy Profile

  11. lepas ni senang ler ibu dan pergi shopping…irfan tidur elok2 dalam stroller tu yer.
    ejam recently posted..Lembaran Promosi Shaklee Telah Diterima.My Profile

  12. Sedapnya irfan tidur.. senanglah nak shopping
    Mus recently posted..Adakah Kamera Saya Grey Set Nikon?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation