Pakej Perantis Dari Hosting Awn.my Untuk Pelajar

Salam, nak share dengan pembaca blog ini, terbaru Penyedia Hosting Awn.my baru sahaja melancarkan pakej hosting perantis untuk pelanggan yang masih lagi bergelar pelajar. Jadi pada anda yang masih bergelar pelajar tu, apa lagi rebutlah peluang yang ada ini untuk lebih maju setapak kehadapan lagi.

Awn.my merupakan penjenamaan baharu yang memfokuskan kepada Shared Hosting untuk para pelanggan yang berada di Malaysia, Singapura  dan juga Indonesia oleh Awangan IT Solution (002171838-V) yang telah berkecimpung dalam industri hosting lebih dari empat tahun.

pakej perantis awn hosting

Maklumat Pakej seperti yang tersebut diatas, murah! siap FREE domain tu 😀

Untuk membuat tempahan boleh terus ke sini http://awn.my/client/cart.php?gid=1 dan pilih pakej Perantis yang telah tersedia dilaman tersebut. Apa yang perlu untuk melayakkan anda membeli pakej ini, anda hanya perlu menyertakan salinan Kad Pengenalan dan juga salinan Kad Pelajar untuk tujuan semakkan, mak-mak macam saya ni tak boleh ye hihihi.

Oh ye, apa yang menariknya juga, Awn.my juga merupakan pendaftar domain termurah di Malaysia, domain lah ni dah mahal huuuuu, beli kat Awn.my ni memang berbaloi, saya sendiri berhajat nak cari domain juga ni, tapi idea belum mari, insyaALLAH akan beli di Awn.my ni. Selain itu juga Awn,my akan membuat penetapan Blogspot secara PERCUMA!

Domain .com/.net/.org/.info/.biz hanya RM30.00 TERMURAH DI MALAYSIA!!

Oklah untuk sebarang pertanyaan untuk pakej ini, boleh terus menghubungi mereka di https://www.facebook.com/awn.my ataupun boleh menghubungi mereka melalui portal pelanggan di http://awn.my/client/contact.php.

Cepat!!, nasiblah lah bukan pelajar, kalau tak dah rembat pakej perantis ni ^_^

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

15 thoughts on “Pakej Perantis Dari Hosting Awn.my Untuk Pelajar

  1. There are only few of the many questions you need to answer before you decide what type of
    home you want to buy. The authentic ad for the rental property contains current photos, a
    detailed description, and of course the property address. Graphic used with permission from Lost Our
    Home Pet Foundation.

    My blog post … Realtor Phoenix
    Realtor Phoenix recently posted..Realtor PhoenixMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge