Salam, baru ni saya dan beberapa orang blogger yang lain telah diundang ke Event Di Beverly Wildshire Medical Center di Jalan Tun Razak sana, 1st time sampai tempat ni, Alhamdulillah tak susah pun cari, nanti saya entry tentang event tersebut ye.

handbag

Nak cerita pasal al-kisahnya, boleh pulak saya tak ingat mana nak letak beg Kamera DSLR ermmm, nampak sangat dah lama tak guna beg tu, nak selongkar stor sangatlah tak rajin, sebelum ni letak kamera di dalam Handbag aje (handbag sebelum ni besar)

beverly wilshire medical center

Keberatan ngangkat handbag -..-”

Sekarang ni handbag lama untuk simpan kamera tu erm…macam dah tak syiok nak pakai, jadinya saya bercadang nak beli jelah handbag baru, ada juga survey di Zalora, memang ada yang saya berkenan,

handbag

Nak beli yang warna coklat atas ni, nampak besar, boleh muat macam-macam, dan yang penting nampak trendy gitu.

Handbag sekarang ni agak sendat, mana tidaknya, kat situlah nak letak DSLR, Lens Panjang, iPad2, iPhone4s, Blackberry, erm…tu mujur tak muat nak letak pampers anak lagi, hhehee, pendek kata saya perlukan Handbag yang besar untuk memudahkan “kerja” sebagai seorang blogger.

Ok nak survey lagilah, kot dapat lagi cun kan, lepas ni nak survey Koleksi tudung di Zalora pulak, cantik-cantik, rambang mata jadinya.

18 Thoughts on “Nak Cari Handbag Trendy Untuk Letak Gadget

  1. hihi. kalau survey di zalora, banyak benda yang saya berkenan.
    blog amir recently posted..Cara Tambah Berat Badan dengan Vitamin ShakleeMy Profile

  2. Tasnya bagus sekali, pasti di Zalora juga banyak barang bagus2 di sana, ngelihatnya saya kok jadi pengen shopping ya :D
    Nice share
    Rina recently posted..Best List of Free Download Responsive Themes for Blog, Business, Magazine WordPressMy Profile

  3. payah nak bawak byk2 beg kan… lagipun ada ank kecik ni, mmg tak heran kalau bawak henbeg besar… segala mcm nk isi dlm tu…

    kalau nak henbeg Coach ke Longchamp ke cari Nis ye… muahaha… sempat lagik promo
    Ummi Hanie @ Nis Azmier recently posted..Hans Isaac bercinta dengan NeelofaMy Profile

  4. Kamera gedabak punya pasal saya sanggup berkorban. :-)
    akubiomed recently posted..Persidangan Antarabangsa Kejuruteraan Hospital Dan Pameran 2013My Profile

  5. Cantik dah tu kak yan..boleh la sambar satu..haha
    Hafizul recently posted..CaknaMy Profile

  6. wahh nak sumbat semua tu muat ke kak?
    wanmus recently posted..Dropbox Simpan File Anda Online FREEMy Profile

  7. nak kena beli handbag gak la camni…hehe
    Mohd Isa recently posted..Cara Merawat & Menghilangkan KelemumurMy Profile

  8. Cadangan saya, untuk jangkamasa panjang, jual DSLR tu, beli Olympus OM-D ke..lebih kompak..
    Hairul Azni recently posted..Nikon D90 Untuk DijualMy Profile

  9. wow memang trendy la bag tuh
    Juan recently posted..Yamaha Lagenda 115Z Fuel Injection MalaysiaMy Profile

  10. yang hot- hot tu semua blogger ke kak yan??
    heheh
    Repain recently posted..MAJALAH UJANG BIKIN PANAS TEMAN SEBILIKMy Profile

  11. saya cadangan sis yanmie beli mirrorless camera..
    sensor sama besar dengan dslr dan body compact jer..
    kecil, ringan dan senang nak simpan dalam beg..
    Mus recently posted..Peluang Terbuka Menjadi Krew Kabin Pesawat AirAsiaMy Profile

  12. Menarik gak nie kak…. janji kualiti bagus dan tahan lama…..
    hazman aka species1980 recently posted..HAZMAN vs FOOD – McDonalds BREKKIE WRAP Bundle MealMy Profile

  13. daha lama x shopping handbag…last beli jenama Guess yang duk usung ke hulu ke hilir…hehehehe
    suriaamanda recently posted..Gulai Udang Sebelango…..My Profile

  14. lepas dapat cek besar, macam-macam jenis beg boleh pilih….heeeee

  15. banyak yang jual online. tinggal pilih aje. hehe..
    encik bakul recently posted..Bayaran komisen terbaru dari Jobdirumah. Yahoooo!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation