Nak Cari Handbag Trendy Untuk Letak Gadget

Salam, baru ni saya dan beberapa orang blogger yang lain telah diundang ke Event Di Beverly Wildshire Medical Center di Jalan Tun Razak sana, 1st time sampai tempat ni, Alhamdulillah tak susah pun cari, nanti saya entry tentang event tersebut ye.

handbag

Nak cerita pasal al-kisahnya, boleh pulak saya tak ingat mana nak letak beg Kamera DSLR ermmm, nampak sangat dah lama tak guna beg tu, nak selongkar stor sangatlah tak rajin, sebelum ni letak kamera di dalam Handbag aje (handbag sebelum ni besar)

beverly wilshire medical center

Keberatan ngangkat handbag -..-“

Sekarang ni handbag lama untuk simpan kamera tu erm…macam dah tak syiok nak pakai, jadinya saya bercadang nak beli jelah handbag baru, ada juga survey di Zalora, memang ada yang saya berkenan,

handbag

Nak beli yang warna coklat atas ni, nampak besar, boleh muat macam-macam, dan yang penting nampak trendy gitu.

Handbag sekarang ni agak sendat, mana tidaknya, kat situlah nak letak DSLR, Lens Panjang, iPad2, iPhone4s, Blackberry, erm…tu mujur tak muat nak letak pampers anak lagi, hhehee, pendek kata saya perlukan Handbag yang besar untuk memudahkan “kerja” sebagai seorang blogger.

Ok nak survey lagilah, kot dapat lagi cun kan, lepas ni nak survey Koleksi tudung di Zalora pulak, cantik-cantik, rambang mata jadinya.

18 thoughts on “Nak Cari Handbag Trendy Untuk Letak Gadget

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge