Nak Cari Handbag Trendy Untuk Letak Gadget

Salam, baru ni saya dan beberapa orang blogger yang lain telah diundang ke Event Di Beverly Wildshire Medical Center di Jalan Tun Razak sana, 1st time sampai tempat ni, Alhamdulillah tak susah pun cari, nanti saya entry tentang event tersebut ye.

handbag

Nak cerita pasal al-kisahnya, boleh pulak saya tak ingat mana nak letak beg Kamera DSLR ermmm, nampak sangat dah lama tak guna beg tu, nak selongkar stor sangatlah tak rajin, sebelum ni letak kamera di dalam Handbag aje (handbag sebelum ni besar)

beverly wilshire medical center

Keberatan ngangkat handbag -..-”

Sekarang ni handbag lama untuk simpan kamera tu erm…macam dah tak syiok nak pakai, jadinya saya bercadang nak beli jelah handbag baru, ada juga survey di Zalora, memang ada yang saya berkenan,

handbag

Nak beli yang warna coklat atas ni, nampak besar, boleh muat macam-macam, dan yang penting nampak trendy gitu.

Handbag sekarang ni agak sendat, mana tidaknya, kat situlah nak letak DSLR, Lens Panjang, iPad2, iPhone4s, Blackberry, erm…tu mujur tak muat nak letak pampers anak lagi, hhehee, pendek kata saya perlukan Handbag yang besar untuk memudahkan “kerja” sebagai seorang blogger.

Ok nak survey lagilah, kot dapat lagi cun kan, lepas ni nak survey Koleksi tudung di Zalora pulak, cantik-cantik, rambang mata jadinya.

18 Comments on Nak Cari Handbag Trendy Untuk Letak Gadget

  1. Ummi Hanie @ Nis Azmier
    September 13, 2013 at 2:21 pm (12 months ago)

    payah nak bawak byk2 beg kan… lagipun ada ank kecik ni, mmg tak heran kalau bawak henbeg besar… segala mcm nk isi dlm tu…

    kalau nak henbeg Coach ke Longchamp ke cari Nis ye… muahaha… sempat lagik promo
    Ummi Hanie @ Nis Azmier recently posted..Hans Isaac bercinta dengan NeelofaMy Profile

    Reply
  2. Hafizul
    September 12, 2013 at 5:20 pm (12 months ago)

    Cantik dah tu kak yan..boleh la sambar satu..haha
    Hafizul recently posted..CaknaMy Profile

    Reply
  3. Hairul Azni
    September 12, 2013 at 9:51 am (12 months ago)

    Cadangan saya, untuk jangkamasa panjang, jual DSLR tu, beli Olympus OM-D ke..lebih kompak..
    Hairul Azni recently posted..Nikon D90 Untuk DijualMy Profile

    Reply
  4. suriaamanda
    September 11, 2013 at 3:24 pm (12 months ago)

    daha lama x shopping handbag…last beli jenama Guess yang duk usung ke hulu ke hilir…hehehehe
    suriaamanda recently posted..Gulai Udang Sebelango…..My Profile

    Reply
  5. Denaihati
    September 11, 2013 at 1:58 pm (12 months ago)

    lepas dapat cek besar, macam-macam jenis beg boleh pilih….heeeee

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge