Suntikan Imunisasi 6 Bulan

Salam, kan Baby Irfan dah 6 bulan, so baru ni dapatkan Suntikan Imunisasi 6 Bulan di Klinik yang biasa kami pergi iaitu di Klinik Popular Bukit Tinggi Klang. Macam biasa pergi waktu malam sebab siang hari suami kerja.

myirfan

Wajah ceria konon sebelum jumpa doktor kegemarannya hihihi, alhamdulillah sepanjang 6 bulan ini, Baby Irfan takpernah lagi demam, batuk selsema baru 2 kali, harapnya segala penyakit jauh-jauh dari Baby Irfan, aminnn….berkat Susu Ibu juga kot, Alhamdulillah Ya Allah.

myirfan

Di buka seluarnya, kesian malu sangat Baby Irfan time ni..heheee

myirfan

Oh tidak!

myirfan

Nasib awek-awek ni cun, jadi tak jadi nangis hehee

myirfan

Dr. Chew terima kasih dah cucuk peha saya dengan jarum panjang tu -..-“

myirfan

Hasil perbuatan Doktor Chew, tak sakit pun heheee

Alhamdulillah 6 bulan berlalu, setiap bulan pergi jumpa Doktor Chew, lepas ni tunggu umur 1 tahun baru dapat jumpa balik. Oh ye berat terkini 6 bulan 1okg ^_^

– Sekarang ni dah boleh merangkak sikit, nanti citer lain hihihi.

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge