Salam, kan Baby Irfan dah 6 bulan, so baru ni dapatkan Suntikan Imunisasi 6 Bulan di Klinik yang biasa kami pergi iaitu di Klinik Popular Bukit Tinggi Klang. Macam biasa pergi waktu malam sebab siang hari suami kerja.

myirfan

Wajah ceria konon sebelum jumpa doktor kegemarannya hihihi, alhamdulillah sepanjang 6 bulan ini, Baby Irfan takpernah lagi demam, batuk selsema baru 2 kali, harapnya segala penyakit jauh-jauh dari Baby Irfan, aminnn….berkat Susu Ibu juga kot, Alhamdulillah Ya Allah.

myirfan

Di buka seluarnya, kesian malu sangat Baby Irfan time ni..heheee

myirfan

Oh tidak!

myirfan

Nasib awek-awek ni cun, jadi tak jadi nangis hehee

myirfan

Dr. Chew terima kasih dah cucuk peha saya dengan jarum panjang tu -..-“

myirfan

Hasil perbuatan Doktor Chew, tak sakit pun heheee

Alhamdulillah 6 bulan berlalu, setiap bulan pergi jumpa Doktor Chew, lepas ni tunggu umur 1 tahun baru dapat jumpa balik. Oh ye berat terkini 6 bulan 1okg ^_^

- Sekarang ni dah boleh merangkak sikit, nanti citer lain hihihi.

13 Thoughts on “Suntikan Imunisasi 6 Bulan

  1. Kuat betul Irfan selambe je dia kena cucuk, macam tak rasa apa-apa je…
    Health Tips recently posted..Lose bodyweight by following nutrisystem mealsMy Profile

  2. nahhh kan dah kena cocok tu..haha…rilek je nampak irfan ni..
    Hafizul recently posted..Bro Kita Dah Nak Puasa Ni..My Profile

  3. cepat je kan… dah 6 bulan dak debab ni….
    zie fauzi recently posted..Kak Alya New LookMy Profile

  4. kalau la rumah kita dekat…rasanya hari2 pergi rumah yan peluk cium irfan…hik3
    syamila recently posted..Usaha Berterusan Pasti Membuahkan Hasil…kan Husna…My Profile

  5. Sekarang ini macam-macam imunisasi diperkenalkan untuk mendapatkan perlindungan kesihatan lebih baik.
    akubiomed recently posted..Acer Aspire P3 Ultrabook open boxMy Profile

  6. sekejap je berlalu 6 bln.. baby irfan tetap comel…
    Wan Fauzi™ recently posted..Kerajaan “Sementara” Pemerintahan MesirMy Profile

  7. Hebat nie Irfan, disuntik jarum tak sampai nangis. semoga di imunisasi selanjutnya pun tetap begitu :)
    Rina recently posted..List of Free Dofollow Blogs and Web 2.0 SitesMy Profile

  8. makin besar irfan, makin dah tak bulan..
    org kata kalau baby besar masa kecik, bila besar dia kurus.. heheh..
    geram la tgk irfan..

  9. alolo. ciannye.hehe
    rozuan recently posted..TARIKH DAN TEMPAT LIHAT ANAK BULAN RAMADHAN 2013My Profile

  10. mak aih 10 kg sama berat ngan my nuha saya dulu setahun. hujung minggu turn my nayla lak jab 6bulan. x sabar nak buat her first solid food :p hehehehe
    eliss recently posted..Ikan Bakar dalam Pemanggang TefalMy Profile

  11. 10kg…Alhamdulillah, sihat sangat-sangat dan memang mantap lah baby irfan.
    Denaihati recently posted..DiGi WWWOW Awards 2013My Profile

  12. Alahai… Comeynya Baby Irfan.. Kena cucuk pun tak nangis… ;)
    Anuar recently posted..Kelebihan Program MyKad Smart ShopperMy Profile

  13. waaaa…last time saya p ngn anak saya…nangis kuat hahaha
    beat recently posted..ALLAH NUMBER ONEMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation