Suntikan Imunisasi 6 Bulan

Salam, kan Baby Irfan dah 6 bulan, so baru ni dapatkan Suntikan Imunisasi 6 Bulan di Klinik yang biasa kami pergi iaitu di Klinik Popular Bukit Tinggi Klang. Macam biasa pergi waktu malam sebab siang hari suami kerja.

myirfan

Wajah ceria konon sebelum jumpa doktor kegemarannya hihihi, alhamdulillah sepanjang 6 bulan ini, Baby Irfan takpernah lagi demam, batuk selsema baru 2 kali, harapnya segala penyakit jauh-jauh dari Baby Irfan, aminnn….berkat Susu Ibu juga kot, Alhamdulillah Ya Allah.

myirfan

Di buka seluarnya, kesian malu sangat Baby Irfan time ni..heheee

myirfan

Oh tidak!

myirfan

Nasib awek-awek ni cun, jadi tak jadi nangis hehee

myirfan

Dr. Chew terima kasih dah cucuk peha saya dengan jarum panjang tu -..-”

myirfan

Hasil perbuatan Doktor Chew, tak sakit pun heheee

Alhamdulillah 6 bulan berlalu, setiap bulan pergi jumpa Doktor Chew, lepas ni tunggu umur 1 tahun baru dapat jumpa balik. Oh ye berat terkini 6 bulan 1okg ^_^

- Sekarang ni dah boleh merangkak sikit, nanti citer lain hihihi.

13 Comments on Suntikan Imunisasi 6 Bulan

  1. Norfanil
    July 4, 2013 at 6:04 pm (1 year ago)

    makin besar irfan, makin dah tak bulan..
    org kata kalau baby besar masa kecik, bila besar dia kurus.. heheh..
    geram la tgk irfan..

    Reply
  2. eliss
    July 4, 2013 at 5:00 pm (1 year ago)

    mak aih 10 kg sama berat ngan my nuha saya dulu setahun. hujung minggu turn my nayla lak jab 6bulan. x sabar nak buat her first solid food :p hehehehe
    eliss recently posted..Ikan Bakar dalam Pemanggang TefalMy Profile

    Reply
  3. Denaihati
    July 4, 2013 at 4:09 pm (1 year ago)

    10kg…Alhamdulillah, sihat sangat-sangat dan memang mantap lah baby irfan.
    Denaihati recently posted..DiGi WWWOW Awards 2013My Profile

    Reply
  4. beat
    July 4, 2013 at 3:24 pm (1 year ago)

    waaaa…last time saya p ngn anak saya…nangis kuat hahaha
    beat recently posted..ALLAH NUMBER ONEMy Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge