Salam, Abby Abadi Kahwin Baru, alhamdulillah akhirnya teka teki gambar-gambar yang Abby Abadi bagi hint di Instagram sebelum ini akhirnya terjawab juga, tahniah Kak, tumpang gembira.

abby abadi kahwin baru

Gambar Abby Abadi dan Suami

Baca sendiri pengakuan yang Abby kongsikan di laman instagram milik beliau, hihihi serius tumpang gembira, lagi suka tengok keakraban Abby dan Memey, macam adik beradik.

Ok tak sabar nak tengok gambar kahwin abby dengan suami baru dia ni, nama suami abby ataupun umur suami baru Abby ni tak tau lagi, masih dirahsiakan, ini pun dah kahwin 12 hari baru Abby nak share hihihi. Ok tunggu update di Instagram pulak lah.

- Tahniah, suami nampak muda dan hensem :D

23 Thoughts on “(Gambar) Abby Abadi Kahwin Baru

  1. Semoga kekal hingga ke anak cucu.. Amin
    MindaKini recently posted..Gambar Perkahwinan Abby Dan FarhanMy Profile

  2. Moga happy selalu Abby, selamat Pengantin baru
    Ayu Jamal recently posted..Let’s Move TogetherMy Profile

  3. semoga bahagia hingga ke syurga hendak-Nya…
    papa mifz recently posted..Sejarah Pengasuh MifzMy Profile

  4. hoho..sudah kahwin. tahniah..
    titan recently posted..Apa itu MyKad Smart Shopper?My Profile

  5. dah kahwin dah ye..tahniah pada abby. ok lah tu kan, kahwin tak bising2. nanti jadi cerita lain plak
    hafizrahim recently posted..Iftar Ramadhan Bersama DenaihatiMy Profile

  6. Musnah segala impian…! munkin itu keluhan ramai jejaka agaknya!
    Mohd Shubhi recently posted..5 bacaan paling top minggu ini #7My Profile

  7. tahniah Abby Abadi. semoga kekal dan berbahagia :-)
    Pokok Manggis Depan Rumah recently posted..Hidup Cara IslamMy Profile

  8. selamat pengantin bari abby abadi & suami…
    Wan Fauzi™ recently posted..Turki Hanya Iktiraf Dr. Mursi Presiden Mesir Yang SahMy Profile

  9. Selamat menikah, semoga bahagia selalu …
    Rina recently posted..Basic CSS : UL OL & LI List Style Type, Position, Image, & Horizontal PropertyMy Profile

  10. Alhamdulilah..finally abby dah temui jodoh baru nya ;)
    Qema recently posted..Rini puasa ke?My Profile

  11. Badan dia tough macam Norman Hakim x???hehe
    Repain recently posted..HARGA SILING AYAM RM 7.70 SEHINGGA 11 OGOS 2013My Profile

  12. suami dia nama farhan.. kawan kawan farhan pun terkejut..depa kahwin kat kelantan.. semoga bahagia hingga akhir ahayat..

    hensem tuh! hhahaahah

  13. Kacak suami baru Abby Abadi.

  14. Tahniah Abby Abadi dan suami.. Semoga jodoh kekal hingga ke akhir hayat..

  15. slmt pngantin baru… maknanya abby tak jadi bermadu dgn memey lah kannn….
    Ummi Hanie @ Nis Azmier recently posted..[Info Zakat]: Kadar bayaran zakat fitrah tahun 2013 bagi seluruh negeri di MalaysiaMy Profile

  16. sweeettt!! jeles i. hehehe..
    fyna recently posted..Gambar Suami Abby Abadi – FarhanMy Profile

  17. Tahniah.. hensemnya suami dia..hehe
    Aya recently posted..Trafik Blog Mencapai 54 Ribu Pelawat SebulanMy Profile

  18. Tahniah Abby Abadi… Dah jodoh….
    Anuar recently posted..Konvensyen Usahawan Muslim 2013 untuk Semua rakyat MalaysiaMy Profile

  19. muka mcm norman hakim masa muda2 dulu jer. hehehe. tahniah kat dia. semoga kekal la kali ni.
    eliss recently posted..Jom dapatkan Photo Magnet Sempena Hari Raya nantiMy Profile

  20. Taniah untuk abby semoga jodoh berkekalan
    onlajer recently posted..Sayang Ketat – KetatMy Profile

  21. Selamat pengantin baru buat abby dan pasangannya semoga jodoh keakhir hayat.
    Denaihati recently posted..Mari belajar buat blog dengan WordPressMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation