(Gambar) Abby Abadi Kahwin Baru

Salam, Abby Abadi Kahwin Baru, alhamdulillah akhirnya teka teki gambar-gambar yang Abby Abadi bagi hint di Instagram sebelum ini akhirnya terjawab juga, tahniah Kak, tumpang gembira.

abby abadi kahwin baru

Gambar Abby Abadi dan Suami

Baca sendiri pengakuan yang Abby kongsikan di laman instagram milik beliau, hihihi serius tumpang gembira, lagi suka tengok keakraban Abby dan Memey, macam adik beradik.

Ok tak sabar nak tengok gambar kahwin abby dengan suami baru dia ni, nama suami abby ataupun umur suami baru Abby ni tak tau lagi, masih dirahsiakan, ini pun dah kahwin 12 hari baru Abby nak share hihihi. Ok tunggu update di Instagram pulak lah.

- Tahniah, suami nampak muda dan hensem :D

23 Comments on (Gambar) Abby Abadi Kahwin Baru

  1. Qema
    July 20, 2013 at 8:48 am (1 year ago)

    Alhamdulilah..finally abby dah temui jodoh baru nya ;)
    Qema recently posted..Rini puasa ke?My Profile

    Reply
  2. Norfanil
    July 19, 2013 at 9:22 pm (1 year ago)

    suami dia nama farhan.. kawan kawan farhan pun terkejut..depa kahwin kat kelantan.. semoga bahagia hingga akhir ahayat..

    hensem tuh! hhahaahah

    Reply
  3. akubiomed
    July 19, 2013 at 5:11 pm (1 year ago)

    Kacak suami baru Abby Abadi.

    Reply
  4. Anarm
    July 19, 2013 at 4:11 pm (1 year ago)

    Tahniah Abby Abadi dan suami.. Semoga jodoh kekal hingga ke akhir hayat..

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge