Tahniah diucapkan kepada Shera Ayub dan suaminya Zahiril Adzim yang mana baru sahaja menimang cahayamata pertama mereka, Shera Ayub telahpun selamat bersalin pada rabu 19.6.2013, mereka mendapat anak lelaki yang comel. Tengok gambar Baby lelaki Shera Ayub dan Zahiril Adzim kat bawah ni, comelnyeeee, tak puas tengok! ^__^.

20130620-012352.jpg

Berita gembira tersebut turut dikongsikan oleh Zahiril Adzim melalui lamam Twitter dan Instagram miliknya. Nanti ada gambar lain lagi kang saya share, saya minat dengan pasangan ni, tak terlalu menunjuk-nunjuk, cool jek…dedual comel hihi.

- Tahniah dan selamat berpantang~

17 Thoughts on “Shera Ayub Bersalin – Gambar Anak Lelaki Shera & Zahiril Adzim

  1. Tahniah pada akak yg LAJU!! :D
    lAl recently posted..Jangan biar MAK anda menjerit!!!My Profile

  2. Mata dia bulat dah pandai tengok orang n pandai tengok kamera, :)
    Bedak Arab recently posted..Tips Mudah Penjagaan MukaMy Profile

  3. Comelnya.. tahniha Shera dan Zahiril
    Bedak Arab recently posted..Komponen Dan Kebaikan SenamanMy Profile

  4. ok. mesti jadi budak comel nanti.
    titan recently posted..Komisen ke 36 dan 37 dari JobdirumahMy Profile

  5. Tahniah kepada mereka kerana dapat bayi yang cute.
    hatiputera recently posted..Resepi Kerabu Kacang BotolMy Profile

  6. tahniah untuk mereka and so cute anak diaorang. pandai senyum..
    Raudzah recently posted..Mati Penuh AibMy Profile

  7. dah ada anak.. tanggungjawab bertambah
    Mus recently posted..Indahnya Saat Ketika Masih Kanak-KanakMy Profile

  8. tahniah kat diorang. comel anak :3
    Ikhwan Pauzi recently posted..FRIDAY LIKE A SIRMy Profile

  9. Selamat buat shera yang telah melahirkan bayi laki2 dengan keadaan sehat dn selamat :)
    Rina recently posted..How To Create Free Banner Ads For Website Using Slideshow HTML And jQueryMy Profile

  10. tahniah Shera & Zahiril Adzim…
    Wan Fauzi™ recently posted..Demontrasi Mesir “Hamlah Tamarud”My Profile

  11. tahniah buat mereka dikurniakan cahaya mata, semoga jadi anak yang soleh.
    Denaihati recently posted..LG Fiesta – Gabungan Smart TV dan Sistem Home TheaterMy Profile

  12. ala comelnya anak diorang. rambut lebat. semoga jadi anak yang soleh buat ibu dan ayah dia.
    eiela recently posted..Kecewa Juga Rahmat TuhanMy Profile

  13. Tahniah Shera Ayub dan Zahiril Adzim.. Comeynya anak mereka… Semoga menjadi anak yang soleh..
    Anuar recently posted..WW : DiGi WWWOW Awards 2013 dan dapat masuk surat Khabar.. Syukur Alhamdulillah..My Profile

  14. Comel betul rasa geram je tengok mata dia…
    MindaKini recently posted..Zikir Ketika Masuk PasarMy Profile

  15. Tahniah buat Shera ayob dan Zahiril semoga anak ini akan menjadi anak yang solah nanti, :)
    MindaKini recently posted..4 Amalan Bahagia Di Alam Kubur Dan 4 Amalan Derita Di Alam KuburMy Profile

  16. comel anak mereka, mata cantik…
    ejam recently posted..Plastik Poslaju Berpoket Tanpa Cetakan.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation