Blog SuperMak


Salam, baru ni kami ke Tadika Little Caliphs tempat Haziq sekolah, ada parents meet, macam biasa jumpa dengan principal dan cikgu Haziq untuk membincangkan progress Haziq disekolah. Teacher dan Principal Haziq kata, dia sangat pemalu, tapi bila di tanya dia boleh bagi jawapan hihihi. Tapi ye memang betul, Haziq ni memang pemalu macam ayahnya.

haziq

Alhamdulillah keputusan Haziq boleh dikatakan baik juga sebab markah yang diperolehi masih dalam Grade A, alhamdulillah, tahniah anak!. belajar rajin-rajin tau, nanti besar boleh kerja bagus-bagus.

bahasa malaysia

Bahasa Malaysia

islamic

Islamic

matematik

Subjek fevret dia ni, frust gilaaa dia tak dapat markah penuh -..-”

english

English

science

Science

Sekarang ni tinggal bacaan je lagi nak bagi lancar, malas betul dia nak baca ulang banyak kali, bila suruh baca dia kata “Kannnnn dah baca..berapa kali nak baca??” heemmm -..-”

- Sekejap je dah setengah tahun persekolahan~

13 Thoughts on “Mid Year Exam Haziq

  1. Pandai nya haziq, sejuk perut ibu mengandung
    MindaKini recently posted..Ustaz-Ustaz Ketika MudaMy Profile

  2. alhamdulillah. pandainya dia. tahniah!!!
    fyna recently posted..Wordless Wednesday #11My Profile

  3. tahniah haziq.. clever boy…
    Wan Fauzi™ recently posted..Isu Syria | Pendirian Syeikh Dr. Yusuf Al-QardawiMy Profile

  4. pandainya haziq.. kena semai budaya membaca.. bawa ke library ke.. bagi anak-anak cintakan buku
    Mus recently posted..Gambar Sekitar Perlumbaan Perahu Naga Di Teluk Likas, SabahMy Profile

  5. tahniah Haziq… mmg cerdas otaknya :)
    Ummi Hanie @ Nis Azmier recently posted..Makanan-makanan yang patut diambil dan dielak oleh ibu hamil yang anemiaMy Profile

  6. Pencapaian yang terbaik. Pemalu orangnya. Ikut siapalah emaknya? atau paknya?
    akubiomed recently posted..DiGi WWWOW Awards 2013 misi mengundiMy Profile

  7. haziq mmg budak yang pintar…. ;-)
    syamila recently posted..Gmail Androids Berwajah Baru…lagi…My Profile

  8. haha..teringat markah gua masa sekolah dulu. Macam ni jugak markahnya..
    titan recently posted..Keputusan Rasmi Contest Review Tak TerkalahMy Profile

  9. Dapat 100 dari 100, nilai yang sempurna..
    tahniah buat Haziq :)
    Rina recently posted..How To Get and Create a Free Blog From .Edu DomainMy Profile

  10. Tahniah haziq dapat markah penuh tu 100 per 100 :)
    Hafiz recently posted..Tips Menduduki PeperiksaanMy Profile

  11. waaa, pandai haziq, markah penuh . haha
    Ikhwan Pauzi recently posted..FRIDAY LIKE A SIRMy Profile

  12. tahniah buat Haziq dapat markah yang terbaik dan buat k yan dan encik suami gumbira.
    Denaihati recently posted..WordPress Junior dan Master Class bersama Akademi DenaihatiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation