Mid Year Exam Haziq

Salam, baru ni kami ke Tadika Little Caliphs tempat Haziq sekolah, ada parents meet, macam biasa jumpa dengan principal dan cikgu Haziq untuk membincangkan progress Haziq disekolah. Teacher dan Principal Haziq kata, dia sangat pemalu, tapi bila di tanya dia boleh bagi jawapan hihihi. Tapi ye memang betul, Haziq ni memang pemalu macam ayahnya.

haziq

Alhamdulillah keputusan Haziq boleh dikatakan baik juga sebab markah yang diperolehi masih dalam Grade A, alhamdulillah, tahniah anak!. belajar rajin-rajin tau, nanti besar boleh kerja bagus-bagus.

bahasa malaysia

Bahasa Malaysia

islamic

Islamic

matematik

Subjek fevret dia ni, frust gilaaa dia tak dapat markah penuh -..-“

english

English

science

Science

Sekarang ni tinggal bacaan je lagi nak bagi lancar, malas betul dia nak baca ulang banyak kali, bila suruh baca dia kata “Kannnnn dah baca..berapa kali nak baca??” heemmm -..-“

– Sekejap je dah setengah tahun persekolahan~

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge